33a CURSA POPULAR i 6a CURSA INFANTIL DE SABADELL

0
391

DIUMENGE DIA 4 DE SETEMBRE DE 2011, A LES 09:00 DEL MATÍ
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell, amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell organitzen, el proper dia 4 de setembre del 2011, la 33a CURSA POPULAR i la 6a CURSA INFANTIL que tindran lloc en un circuit urbà totalment asfaltat.| Art. 2n – La participació a la 33a CURSA POPULAR és oberta a tots els nascuts del 2000 i anteriors. Malgrat això, els que encara no tinguin 14 anys han de presentar un permís patern o matern a l’hora de fer la inscripció. Per poder participar a la CURSA INFANTIL caldrà haver nascut entre els anys 2001 i 2006 i no podran participar-hi els nascuts posteriorment. Art. 3r – La inscripció a la Cursa Popular i Infantil és gratuïta i s’haurà de formalitzar a través d’Internet. Per tal de facilitar les inscripcions, es disposarà dels següents punts d’accés gratuït a Internet: El Corte Inglés – Planta Baixa (Informació) (Av. de Francesc Macià, 58-60) Horari: de 10 a 22 h. Intersport Molins – Rambla de Sabadell, 111 Horari: 09:30 a 13:30 h. i de 16:30 a 20:30 h. Runnersworld Sabadell – C/ Brujas, 29-33, Local Horari: 10:00 a 20:30 h. Les inscripcions s’obriran el dimarts 23 d’agost i es tancaran el divendres 2 de setembre a les 24 hores. En el moment de fer-se la inscripció via Internet el/la participant de la Cursa Popular rebrà un missatge de conformitat, sense número de dorsal, que haurà d’imprimir i presentar signat el dia de la Cursa (i també signat pel seu pare, mare o tutor, si és menor de 14 anys, juntament amb un document identificatiu oficial) fins a un quart d’hora abans que comenci, per tal que li sigui lliurat el corresponent dorsal amb el que es controlarà la seva participació. Els atletes de la Cursa Popular i els de la Cursa Infantil, un cop inscrits, ja podran recollir el seu dorsal a Intersports Molins, o el dissabte a la tarda al polisportiu de Can Balsach. (carretera de Prats ,2) Art. 4t – L’horari de sortida i la distància de les curses són els següents: CURSA POPULAR Sortida: a les 09:00 del matí Distància : 7.000 m. CURSA INFANTIL petits Sortida: a les 11:30 del matí CURSA INFANTIL grans Sortida: a les 11:40 del matí Punt de concentració a la pl. de l’Alcalde Marcet Distància aproximada: 500 m. Els participants nascuts entre el 2004 al 2006 1.000 m. Els participants nascuts entre el 2001 al 2003 Art. 5è – Els participants de la Cursa Popular podran recollir els dorsals a la zona de la sortida a partir de les 08:00 del matí. Tots els participants s’han de presentar a la línia de sortida equipats amb el dorsal corresponent col·locat al pit. Els participants de la Cursa Infantil podran recollir el dorsal, a la pl. de l’Alcalde Marcet, a partir de les 10:30 i fins a les 11:25 h. Art. 6è – Per la Cursa Popular, s’instal·laran dos punts d’avituallament líquid, 1 durant el recorregut i un a l’arribada. Art. 7è – En la Cursa Popular els corredors tindran un temps màxim d’una hora per completar el recorregut. En la cursa infantil el corredors tindran un temps màxim de 7 minuts per completar el recorregut.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.