33a CURSA POPULAR i 6a CURSA INFANTIL DE SABADELL

0
554

DIUMENGE DIA 4 DE SETEMBRE DE 2011, A LES 09:00 DEL MATÍ
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Sabadell, amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell organitzen, el proper dia 4 de setembre del 2011, la 33a CURSA POPULAR i la 6a CURSA INFANTIL que tindran lloc en un circuit urbà totalment asfaltat.| Art. 2n – La participació a la 33a CURSA POPULAR és oberta a tots els nascuts del 2000 i anteriors. Malgrat això, els que encara no tinguin 14 anys han de presentar un permís patern o matern a l’hora de fer la inscripció. Per poder participar a la CURSA INFANTIL caldrà haver nascut entre els anys 2001 i 2006 i no podran participar-hi els nascuts posteriorment. Art. 3r – La inscripció a la Cursa Popular i Infantil és gratuïta i s’haurà de formalitzar a través d’Internet. Per tal de facilitar les inscripcions, es disposarà dels següents punts d’accés gratuït a Internet: El Corte Inglés – Planta Baixa (Informació) (Av. de Francesc Macià, 58-60) Horari: de 10 a 22 h. Intersport Molins – Rambla de Sabadell, 111 Horari: 09:30 a 13:30 h. i de 16:30 a 20:30 h. Runnersworld Sabadell – C/ Brujas, 29-33, Local Horari: 10:00 a 20:30 h. Les inscripcions s’obriran el dimarts 23 d’agost i es tancaran el divendres 2 de setembre a les 24 hores. En el moment de fer-se la inscripció via Internet el/la participant de la Cursa Popular rebrà un missatge de conformitat, sense número de dorsal, que haurà d’imprimir i presentar signat el dia de la Cursa (i també signat pel seu pare, mare o tutor, si és menor de 14 anys, juntament amb un document identificatiu oficial) fins a un quart d’hora abans que comenci, per tal que li sigui lliurat el corresponent dorsal amb el que es controlarà la seva participació. Els atletes de la Cursa Popular i els de la Cursa Infantil, un cop inscrits, ja podran recollir el seu dorsal a Intersports Molins, o el dissabte a la tarda al polisportiu de Can Balsach. (carretera de Prats ,2) Art. 4t – L’horari de sortida i la distància de les curses són els següents: CURSA POPULAR Sortida: a les 09:00 del matí Distància : 7.000 m. CURSA INFANTIL petits Sortida: a les 11:30 del matí CURSA INFANTIL grans Sortida: a les 11:40 del matí Punt de concentració a la pl. de l’Alcalde Marcet Distància aproximada: 500 m. Els participants nascuts entre el 2004 al 2006 1.000 m. Els participants nascuts entre el 2001 al 2003 Art. 5è – Els participants de la Cursa Popular podran recollir els dorsals a la zona de la sortida a partir de les 08:00 del matí. Tots els participants s’han de presentar a la línia de sortida equipats amb el dorsal corresponent col·locat al pit. Els participants de la Cursa Infantil podran recollir el dorsal, a la pl. de l’Alcalde Marcet, a partir de les 10:30 i fins a les 11:25 h. Art. 6è – Per la Cursa Popular, s’instal·laran dos punts d’avituallament líquid, 1 durant el recorregut i un a l’arribada. Art. 7è – En la Cursa Popular els corredors tindran un temps màxim d’una hora per completar el recorregut. En la cursa infantil el corredors tindran un temps màxim de 7 minuts per completar el recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.