Triatló de Tossa de Mar

0
627

El Triatló de Tossa de Mar es disputarà el proper 18 de Setembre a la Costa Brava. La prova de format Olímpic (1500 metres de natació, 45km de bici i 10km a peu) serà una cita imprescindible del final de temporada. El seu exigent recorregut és sens dubte el seu principal atractiu, portant els triatletes a un entorn salvatge i espectacular.| Una prova prestigiosa per la seva duresa i bellesa
Xavi Llobet, vencedor l’any passat, defensarà el seu títol
Els organitzadors esperen acollir a 1000 participants en aquesta quarta edició
“És una de les meves curses preferides”, afirma Xavi Llobet. L’emblemàtic triatleta català, un dels més actius i experimentats a Espanya, ho té clar: “El triatló de Tossa de Mar és únic!” Diverses vegades vencedor de la prova, el membre de l’equip nacional olímpic als Jocs Olímpics d’Atenes en 2004 estarà de nou present el 18 de Setembre al preciós poble de pescadors, part de l’encant de l’esdeveniment. Afegeix: “És clar que el gran ambient i la qualitat de l’entorn fan que sigui un plaer competir-hi. Però també és cert que per a mi, la gran diferència és el recorregut ciclista i la seva duresa, que em convé perfectament.” Concretament, el punt clau del circuit és l’Alt de Sant Grau, un port d’uns 8km que culmina a 500 metres d’altitud. La recompensa és la vista increïble oferta quan s’arriba al cim sobre la Costa Brava, abans de llançar-se per una baixada tortuosa i tècnica per aconseguir la famosa carretera GI-682, que uneix Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar. Aquest tram és sense dubte un dels més populars de la regió entre els afeccionats al ciclisme, per la qual cosa és un autèntic luxe recórrer-lo en competició. En tornar a Tossa de Mar, els 10km de cursa a peu finals portaran els participants pel centre del poble i al llarg de la riera. Com sempre, les tres voltes permetran al públic d’animar els triatletes a la Platja Gran, i de gaudir del fantàstic ambient. Mes informació a www.triathlon-tour.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.