Torna l’Outdoor Sports Experience ESPORT3 l’1 i 2 d’Octubre a BARCELONA

0
360

Obertes les inscripcions per la Caminada Temps d’Aventura i la cursa de 8 Km per la muntanya de Montjuïc.
L’Outdoor Sports Experience, la fira activa dels esports d’ aventura i oci a l’aire lliure que desembarca a Barcelona els dies 1 i 2 d’Octubre, desplegarà una infinitat d’activitats i competicions principalment dissenyades per gaudir de manera lúdica i familiar.
No deixis escapar l’oportunitat i després de les vacances estiuenques anima’t a participar en algunes de les proves que ja han obert inscripció, com la Caminada Temps d’Aventura de 6 Km que tindrà lloc el dissabte 1 d’Octubre a les 18 h. Els participants podran gaudir d’un magnífic passeig per la muntanya de Montjuïc fins al Castell, on podran gaudir d’una magnífica panoràmica de la ciutat de Barcelona i el port, per posteriorment, ja amb l’arribada de la foscor, tornar fins a la Plaça Minici Natal, punt neuràlgic d’aquesta gran festa dels esports d’aventura i oci a l’aire lliure. La inscripció és gratuïta però imprescindible i els participants tindran de regal un headband exclusiu de Buff Temps d’Aventura.| També està obert el termini d’inscripció a la Duatló de Muntanya que es disputarà el mateix dissabte a les 16h i on els participants recorreran 18 Km amb bici i 7 Km a peu a l’emblemàtic entorn de la muntanya de Montjuïc. La tercera de les activitats a la qual ja et pots inscriure és la Mountain Olympic Race. La cita començarà el diumenge 2 d’Octubre a les 11h i explica un recorregut d’uns 8 quilòmetres de distància amb sortida des del Palau Sant Jordi. Es tracta d’un nou format de cursa que combina zones de parc amb desnivells i obstacles urbans com les més d’1.500 escales i graderies que t’esperen en llocs com l’Estadi Olímpic o les piscines Picornell. El preu de la inscripció, 18€, inclou avituallament i una samarreta d’obsequi. Els 200 primers a inscriure’s rebran un premi especial. Si t’agraden els reptes i vols ser olímpic, no esperis més i vine a descobrir amb tota la família la Barcelona més verda i esportista. Inscriu-te ja a la secció Inscripcions de la pàgina web www.ocisport.net

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.