Torna l’Outdoor Sports Experience ESPORT3 l’1 i 2 d’Octubre a BARCELONA

0
457

Obertes les inscripcions per la Caminada Temps d’Aventura i la cursa de 8 Km per la muntanya de Montjuïc.
L’Outdoor Sports Experience, la fira activa dels esports d’ aventura i oci a l’aire lliure que desembarca a Barcelona els dies 1 i 2 d’Octubre, desplegarà una infinitat d’activitats i competicions principalment dissenyades per gaudir de manera lúdica i familiar.
No deixis escapar l’oportunitat i després de les vacances estiuenques anima’t a participar en algunes de les proves que ja han obert inscripció, com la Caminada Temps d’Aventura de 6 Km que tindrà lloc el dissabte 1 d’Octubre a les 18 h. Els participants podran gaudir d’un magnífic passeig per la muntanya de Montjuïc fins al Castell, on podran gaudir d’una magnífica panoràmica de la ciutat de Barcelona i el port, per posteriorment, ja amb l’arribada de la foscor, tornar fins a la Plaça Minici Natal, punt neuràlgic d’aquesta gran festa dels esports d’aventura i oci a l’aire lliure. La inscripció és gratuïta però imprescindible i els participants tindran de regal un headband exclusiu de Buff Temps d’Aventura.| També està obert el termini d’inscripció a la Duatló de Muntanya que es disputarà el mateix dissabte a les 16h i on els participants recorreran 18 Km amb bici i 7 Km a peu a l’emblemàtic entorn de la muntanya de Montjuïc. La tercera de les activitats a la qual ja et pots inscriure és la Mountain Olympic Race. La cita començarà el diumenge 2 d’Octubre a les 11h i explica un recorregut d’uns 8 quilòmetres de distància amb sortida des del Palau Sant Jordi. Es tracta d’un nou format de cursa que combina zones de parc amb desnivells i obstacles urbans com les més d’1.500 escales i graderies que t’esperen en llocs com l’Estadi Olímpic o les piscines Picornell. El preu de la inscripció, 18€, inclou avituallament i una samarreta d’obsequi. Els 200 primers a inscriure’s rebran un premi especial. Si t’agraden els reptes i vols ser olímpic, no esperis més i vine a descobrir amb tota la família la Barcelona més verda i esportista. Inscriu-te ja a la secció Inscripcions de la pàgina web www.ocisport.net

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.