Aquest 18 de setembre, Segona Cursa Popular AnyósPark

0
519

El proper diumenge 18 de Setembre es celebrarà al Principat d’Andorra la Segona Cursa Popular AnyósPark, carrera urbana que transcorrerà pels carrers de la parròquia de La Massana. Aquesta cursa, organitzada dintre de l’agenda anual de l’AndorraFitness, estarà oberta a la participació de totes aquelles persones que ho desitgin, amb independència de sexe, edat i preparació física. El traçat de la carrera de 10.000 mts tindrà un nivell de dificultat accessible per a tot aquell que desitgi realitzar-la, sense grans exigències físiques.| La cursa té un caire solidari ja que una part de la recaptació serà destinada als següents projectes socials: Banc d’aliments nacional de Caritas Andorrana. S’habilitarà una zona a l’arribada per poder fer donacions (es recomana nomes portar productes amb caducitat a llarg termini) Creu Roja Andorrana Participació del bombers d’Andorra i de casernes d’altres països. Aquests faran la cursa amb l’equip d’intervenció (oxigen + casc + etc = pes aproximat 15kg). AnyósPark farà una aportació suplementària per cada bomber que arribi a la meta. AnyósPark organitzarà un “village” amb una gran festa a la zona d’arribada on tant els corredors, com els seus familiars i amics trobaran: Bossa amb obsequis i record. Una gran botifarrada per als participants a la cursa i els seus familiars. Inflables i Xiqui park per els mes petits. Musica amb DJ Degustacions (Cafè, vi, etc.) És important recordar que és una cursa popular oberta a tots els públics, de totes les edats i de totes les condicions físiques, i per aquest motiu des de l’organització s’ha creat, amés a més de l’original de 10.000 mts puntuables per al Campionat d’Andorra, un traçat alternatiu de 4.000 mts. Aquest últim traçat està pensat per que puguin venir tots els components de la família: pares, mares, nens, nenes, avis, avies, etc. Addicionalment hi haurà una petita cursa d’uns 300 metres per als més petits de la familia. Tots els participants rebran gratuïtament una samarreta tècnica que s’hauran de posar per fer la cursa. Hi haurà també de forma gratuïta servei de guarderia i de guardaroba. Volem que aquest dia sigui una gran festa esportiva i solidaria. Us hi esperem!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.