Kilian Jornet fa història amb la seva tercera victòria en el TNF Ultra Trail del Mont Blanc

0
443

L’atleta del Salomon Santiveri s’ha convertit en el primer home capaç de sumar tres victòries en l’ultra trail més important del món
Jornet va concloure la carrera, de 170 Km i 9.700 metres de desnivell positiu, en 20h36’43, nou rècord de la prova
Iker Carrera ha signat un debut de somni després d’una extraordinària carrera que li ha valgut un segon posat a només uns minuts de Kilian| La també integrant de l’equip Nerea Martínez va signar un segon posat amb sabor a victòria per darrere de la intractable Lizzy Hawker, que va sumar la seva quarta victòria Una lesió a només 20 Km de la meta va impedir que Miguel Heras completés un ple en el podi del Salomon Santiveri en categoria masculina Corria el 2008 quan un jove d’aspecte fràgil i port tímid s’amagava entre la multitud en la línia de sortida de la carrera de trail més important del món, TNF Ultra Trail del Mont Blanc i els seus 170 quilòmetres i 9.700 metres de desnivell positiu. En Chamonix amb prou feines havien sentit parlar d’ell, però els que els coneixien sabien que aquell xaval tenia la capacitat i ambició per fer història. En la seva primera participació va guanyar la prova batent tots els rècords de precocitat. Al segon any, nova victòria; al tercer, camí d’ella, la prova es va cancel·lar per mal temps. I a la quarta participació, aquest cap de setmana, tercer triomf que li col·loca en la llegenda de la prova com el primer home capaç de sumar tres títols, per davant dels dos que ostenta Marco Olmo. “Aquesta edició ha estat molt especial pel gran nivell dels rivals” comentava Kilian després de completar el recorregut amb un temps de 20:36:23 hores, nou rècord de la prova que ell mateix posseïa. Una victòria històrica per Kilian i també pel Salomon Santiveri gràcies als segons posats d’Iker Carrera i Nerea Martínez i la gran actuació també de Miguel Heras frustrada per una lesió a només 20km de la meta que va impedir un ple en el podi masculí del Salomon Santiveri. De nou les condicions meteorològiques van condicionar la prova i van obligar a retardar la sortida cinc hores, fins a les 23:00 hores del divendres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.