VII MILLA BARCELONISTA DE BALSARENY

0
348

La Penya Barcelonista de Balsareny i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balsareny, organitzen la VII Milla Barcelonista de Balsareny, el dissabte 17 de setembre de 2011, el carrer del Carrilet davant l’escola Guillem de Balsareny.| 2.- PARTICIPANTS: En aquesta prova popular podran participar atletes federats/des i no federats/des. En una de les 12 categories en què s’hauran d’inscriure segons l’any de naixement són les següents: 1• Barrufet femení i masculí: del 2004 endavant 2• Aleví i Benjamí femení i masculí: del 2000 i 2003 2• Cadet i Infantil masculí i femení: del 1996 i 1999 2• Júnior masculí i femení: del 1992 al 1995 2• Open masculí i femení: del 1977 al 1991 1• Veterans femení: abans del 1977 1• Veterans A masculí: del 1966 al 1976 1• Veterans B masculí: abans del 1966 3.- INSCRIPCIONS: Les inscripcions seran gratuïtes fins la categoria cadet i de júnior a veterans 3€. Es realitzaran per correu electrònic: guillemilki@hotmail.com A cada inscripció s’ha d’indicar: – nom i dos cognoms, – data de naixement, – club i/o entitat, – municipi, – telèfon de contacte – autorització paterna/materna si és menor de 18 anys. En cas d’una inscripció amb dades no completes o incorrectes, aquesta s’anul·larà i l’atleta quedarà sense el dorsal que dóna dret a participar en la cursa. Les inscripcions es poden realitzar a partir del dia 18 de juliol i fins a les 13 hores del divendres 16 de setembre.També es podran realitzar les inscripcions el dia de la cursa, però amb 30 minuts d’antelació a la cursa que correspongui.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.