VII MILLA BARCELONISTA DE BALSARENY

0
450

La Penya Barcelonista de Balsareny i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balsareny, organitzen la VII Milla Barcelonista de Balsareny, el dissabte 17 de setembre de 2011, el carrer del Carrilet davant l’escola Guillem de Balsareny.| 2.- PARTICIPANTS: En aquesta prova popular podran participar atletes federats/des i no federats/des. En una de les 12 categories en què s’hauran d’inscriure segons l’any de naixement són les següents: 1• Barrufet femení i masculí: del 2004 endavant 2• Aleví i Benjamí femení i masculí: del 2000 i 2003 2• Cadet i Infantil masculí i femení: del 1996 i 1999 2• Júnior masculí i femení: del 1992 al 1995 2• Open masculí i femení: del 1977 al 1991 1• Veterans femení: abans del 1977 1• Veterans A masculí: del 1966 al 1976 1• Veterans B masculí: abans del 1966 3.- INSCRIPCIONS: Les inscripcions seran gratuïtes fins la categoria cadet i de júnior a veterans 3€. Es realitzaran per correu electrònic: guillemilki@hotmail.com A cada inscripció s’ha d’indicar: – nom i dos cognoms, – data de naixement, – club i/o entitat, – municipi, – telèfon de contacte – autorització paterna/materna si és menor de 18 anys. En cas d’una inscripció amb dades no completes o incorrectes, aquesta s’anul·larà i l’atleta quedarà sense el dorsal que dóna dret a participar en la cursa. Les inscripcions es poden realitzar a partir del dia 18 de juliol i fins a les 13 hores del divendres 16 de setembre.També es podran realitzar les inscripcions el dia de la cursa, però amb 30 minuts d’antelació a la cursa que correspongui.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.