Powerbar amb la “Carros de Foc SKY RUNNER”

0
425

Com cada any a la fi del mes d’agost els amants del skyrunning tenen una cita amb aquesta interessant competició, aquest any les dates de celebració són del 26 d’Agost a les 7.00 h. fins a les 19.00 h. del 27 d’Agost. PowerBar serà de nou l’aliment oficial de Carros de Foc.
La previsió meteorològica per a aquest cap de setmana a Pirineus és excel·lent i amb temps fresc, de manera que els i les participants podran emprar-se a fons per aconseguir el seu repte.| En aquesta edició de la Carros de Foc SKY RUNNER s’han batut el record d’inscripcions, amb més de 500 participants, entre els quals destaca Xavi Espiña i Marta Riva, qui ostenta el record femení de la prova. Des de fa molts anys, pràcticament des dels seus inicis, PowerBar col·labora amb aquest recorregut tan emblemàtic, pioner a establir una ruta circular i unir una sèrie de refugis d’alta muntanya. Avui dia són milers de persones les que cada any recorren el Parc Nacional d’Aiguestortes i Sant Maurici, i com cada any uns pocs seran els que intentin fer-ho en el menor temps possible. Com a novetat d’aquest any es presenta la COMBI RUNNER, un premi especial combinat pels quals competeixin en la Carros de Foc SKY RUNNER del divendres, i en la Corsa dels 15 pobles del diumenge en Val d’Aran, sens dubte tot un repte pels més forts.
Carros de Foc, la llegenda
Corria l’estiu de 1987 quan alguns guardes de refugi de la zona van decidir fer la travessia Pallars – Ribagorça – Aran, de l’estirada, en un sol dia. No era una competició, només una manera de visitar als altres guardes i xerrar una estona. Algú, no sabem exactament qui, ni perquè, la va cridar Carros de Foc: Va néixer la llegenda. La modalitat skyrunning, de 55 km de recorregut i més de 9.000 metres de desnivell acumulat, tindrà lloc els dies 26 i 27 d’Agost de 2011.
Carros de Foc, Sky Runner
Va ser l’any 2000 quan es va iniciar aquesta aventura, en aquesta primera edició van participar tan sol 34 corredors, i cap dona, des de llavors la progressió quant a participació ha anat en augment any rere any i en 2010 van ser ja 314 els participants, i entre ells 22 dones. Una altra dada curiosa són els temps establerts pels participants, baixant des de les gairebé 12 hores de la primera edició, a les “escarides” 9 hores i 27 minuts de *Txus Mari *Romon de l’any 2008, mentre que en categoria femenina el *record està en possessió de Marta *Riba que en 2009 va parar el *crono en 13 hores i 13 minuts. Els participants poden començar el recorregut pel refugi que més els convingui i fer-ho en el sentit que més s’ajusti a les seves expectatives. També el seu pot escollir l’hora de sortida, sempre amb la condició de completar el recorregut finalitzant acabar en el refugi d’inici, i el més dur: en menys de 24 hores. Per obtenir el títol de *Finisher, és imprescindible segellar el carnet de pas en tots els refugis de pas. La Carros de Foc Sky Runner és prova puntuable per a l’Ultra Trail del Montblanc, i recomanada per PowerBar. Els propis refugis seran els punts de descans i avituallament, on trobar tot el necessari per reposar forces. L’organització posa a la disposició dels corredors, aigua. te, brou, begudes isotòniques, barretes energètiques, fruita seca, fruita, etc. De tota manera sempre és aconsellable portar amb si una mica de menjar per a emergències. Els productes PowerBar estan especialment indicats per a esports de resistència, sens dubte els participants en la Carros de Foc Sky Runner requereixen aportacions alimentàries i nutritius concordes amb l’esforç a realitzar, i el lògic desgast muscular que se sofreix, i que es nota significativament. La correcta alimentació abans, durant i després de cada jornada és fonamental per afrontar la duresa d’aquesta competició, PowerBar t’ajudarà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.