Kilian Jornet, a per la llegenda en l’Ultra Trail del Mont Blanc

0
512

Aquest divendres a partir de les 18:30 hores l’atleta del Salomon Santiveri buscarà convertir-se en el primer home capaç de sumar tres victòries en l’ultra trail més important del món. La carrera proposa una volta al massís del Mont Blanc: 166 Km i 9.400 metres de desnivell positiu El Salomon Santiveri participa amb altres tres candidats a la victòria: Miguel Heras, el debutant Iker Carrera i Nerea Martínez | Auest divendres dia 26 d’agost Chamonix es convertirà a la capital mundial del trail running amb la celebració de The North Face Ultra Trail del Mont Blanc, la carrera de trail més exigent del planeta que proposa una volta al massís del Mont Blanc creuant set valls i tres països (França, Suïssa i Itàlia). Tot això al llarg de 166 quilòmetres i 9.400 metres de desnivell positiu. Dit d’una altra manera: quatre maratons seguides i dues ascensions al Everest des del camp basi. Entre els més de 2.000 participants, no faltaran a la cita quatre integrants del Salomon Santiveri Outdoor Team, Kilian Jornet, Miguel Heras, el debutant Iker Carrera i Nerea Martínez. Tots ells acudiran a la cita amb l’objectiu de formar part del palmarès de la prestigiosa prova, alguna cosa que ja ha aconseguit Kilian Jornet. Jornet es va proclamar vencedor en el seu debut en el 2008, donant la sorpresa i batent plusmarques de temps (20h.56’) i precocitat (20 anys), i va revalidar el triomf en el 2009. Després de la suspensió de la carrera en el 2010 per culpa de la mala meteorologia, aquest any Kilian buscarà convertir-se en el primer home capaç de sumar tres victòries per davant de Marco Olmo, qui com ell suma dos títols.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.