Altres formes de fer Turisme a Lloret

0
429

El Club atletisme La Sansi, ha fet arribar una instancia a l’ajuntament de Lloret on sol·liciten i s’ofereixen, a organitzar una cursa de 10kms a la localitat. Esta pensada, per fer-la entre abril i juny del 2.012, per 1.500 o 2.000 participants, amb capacitat de doblar corredors en 3 anys, com La Sansi, on per aquest any s´ esperen prop de 4.000 participants (més de 1.000 habitants de Lloret), que portarà un impacte econòmic de més de 800.000 €.| Segons Esteban Giménez, director del Club Atletisme La Sansi, “Com a Destinació Turística Esportiva permetria ampliar l’oferta, i més amb els últims esdeveniments extra esportius, amb un interès local i provincial, ja que reportaria a la ciutat un impacte econòmic de més de 200.000 euros, amb un cost de 0 euros per les institucions, ja que nomes demanem fer ús dels carrers i pista d´ atletisme.| El passat mes d´ abril, des del club atletisme La Sansi es va demanar als regidors per organitzar-la al proper mes d´ octubre, i va ser rebutjada. A més el Club atletisme La Sansi, també col·labora durant tot l’any amb altres esports i activitats a Lloret, com es el cas de futbol, futbol sala, motos d’aigua, mountain bike, associacions, etc. Per tal de promoure la iniciació esportiva i reforçar aquesta pràctica en totes les modalitats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.