Altres formes de fer Turisme a Lloret

0
331

El Club atletisme La Sansi, ha fet arribar una instancia a l’ajuntament de Lloret on sol·liciten i s’ofereixen, a organitzar una cursa de 10kms a la localitat. Esta pensada, per fer-la entre abril i juny del 2.012, per 1.500 o 2.000 participants, amb capacitat de doblar corredors en 3 anys, com La Sansi, on per aquest any s´ esperen prop de 4.000 participants (més de 1.000 habitants de Lloret), que portarà un impacte econòmic de més de 800.000 €.| Segons Esteban Giménez, director del Club Atletisme La Sansi, “Com a Destinació Turística Esportiva permetria ampliar l’oferta, i més amb els últims esdeveniments extra esportius, amb un interès local i provincial, ja que reportaria a la ciutat un impacte econòmic de més de 200.000 euros, amb un cost de 0 euros per les institucions, ja que nomes demanem fer ús dels carrers i pista d´ atletisme.| El passat mes d´ abril, des del club atletisme La Sansi es va demanar als regidors per organitzar-la al proper mes d´ octubre, i va ser rebutjada. A més el Club atletisme La Sansi, també col·labora durant tot l’any amb altres esports i activitats a Lloret, com es el cas de futbol, futbol sala, motos d’aigua, mountain bike, associacions, etc. Per tal de promoure la iniciació esportiva i reforçar aquesta pràctica en totes les modalitats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.