Correllets, La Cursa d’Obstacles de la Festa Major

0
478

7 km de cursa amb obstacles per als més atrevits majors de 18 anys. 4 km per als majors de 12 anys. I mentre els grans fan animalades, inflables per a que els més petits puguin passar una bona estona. Vine a corre, suar, embrutar-te, refrescar-te, saltar, riure… al Correllets: La Cursa d’obstacles de la Festa Major el proper Dissabte 27 d’agost a les 10:30 h del matí al Parc del Congost (Darrera la plaça de les Hortes). Els dorsals s’han de recollir a partir de les 9h i fins 15 minuts abans de la sortida. Inscripcions a l’Aire Esports, a L’estanc de la Porxada i al Camp IV.| Ahh i acabis com acabis el teu esforç serà recompensat! Et donarem tot el necessari perquè et refacis! ; )

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.