Correllets, La Cursa d’Obstacles de la Festa Major

0
363

7 km de cursa amb obstacles per als més atrevits majors de 18 anys. 4 km per als majors de 12 anys. I mentre els grans fan animalades, inflables per a que els més petits puguin passar una bona estona. Vine a corre, suar, embrutar-te, refrescar-te, saltar, riure… al Correllets: La Cursa d’obstacles de la Festa Major el proper Dissabte 27 d’agost a les 10:30 h del matí al Parc del Congost (Darrera la plaça de les Hortes). Els dorsals s’han de recollir a partir de les 9h i fins 15 minuts abans de la sortida. Inscripcions a l’Aire Esports, a L’estanc de la Porxada i al Camp IV.| Ahh i acabis com acabis el teu esforç serà recompensat! Et donarem tot el necessari perquè et refacis! ; )

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.