CASTELLS DEIXA UN NOU RECORD DE L’ESTADI ABANS DE MARXAR A DAEGU

0
523

La llançadora de Torredembarra BERTA CASTELLS (València TyM) marxarà cap a Daegu amb un bon regust desprès de l’actuació duta a terme aquesta tarda a l’Estadi Municipal d’Atletisme de “El Congost” en el control de llançaments organitzat per Club Atlètic Manresa a petició de la propia recordwoman estatal de l’especialitat. I ho farà desprès de haver llançat uns excel.lents 69,07 metres, quedant-se a tant sols 46 centimetres del Rècord d’Espanya aconseguit a Màlaga el 6 d’agost. La seva serie de llançaments ha estat prou destacada: 67,50 – 67,40 – 69,07 – 68,61 – 67,60 -nul. | Aquests 69,07 metres representen nou rècord de l’instal.lació manresana, que la mateixa CASTELLS ostentava des de el seu triomf en el 4art Memorial Julio Alvarez d’aquest 2011 quan van llançar 68,12 metres. Aquest es el seva tercera millor actuació de la seva carrera esportiva en quan a registre obtingut, nomès superat per els 69,53 del Campionat d’Espanya Absolut disputat a Málaga aquest 2011, i per els 69,36 metres aconseguits el maig del 2010 en la Copa d’Europa de Clubs disputada a Vilareal de Santo (Portugal). CASTELLS te previst marxar cap a Daegu el proper dissabte, per tal d’estar en condicions per disputar la classificació el proper 2 de setembre en l’objectiu fixat en una plaça per la final del dia 4.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.