Cursa de Matadepera 2011

0
306

  L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Matadepera, organitza la Cursa de Festa Major Matadepera 2011 que es celebrarà el dissabte 3 de setembre de 2011.   La carrera es desenvoluparà dins del Municipi de Matadepera, amb sortida davant del Pavelló Municipal d’aquesta localitat. La Cursa infantil, inici a les 18 hores,  tindrà un recorregut de 1.500 metres. En categoria Adults, el recorregut serà de 10.000 metres i s’iniciarà a les 18’30 hores.|   Les inscripcions per participar a la cursa es tancaran el dimecres, 31 d’agost de 2011, a les 19 hores. El preu d’inscripció es de 2 euros. En la cursa d’adults, el control de temps es farà pel sistema de xip, per classificar-se s’ha de participar amb el xip groc (opcional), que es pot adquirir en el moment de fer la inscripció. El preu del xip es de 10 euros. La participació a la Cursa de Festa Major de Matadepera 2011 es pot formalitzar a la Piscina Municipal de Matadepera, al Pavelló Municipal de Matadepera, o be, a través d’internet:  .         ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA COMUNICACIÓ 

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.