Cursa de Matadepera 2011

0
518

  L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Matadepera, organitza la Cursa de Festa Major Matadepera 2011 que es celebrarà el dissabte 3 de setembre de 2011.   La carrera es desenvoluparà dins del Municipi de Matadepera, amb sortida davant del Pavelló Municipal d’aquesta localitat. La Cursa infantil, inici a les 18 hores,  tindrà un recorregut de 1.500 metres. En categoria Adults, el recorregut serà de 10.000 metres i s’iniciarà a les 18’30 hores.|   Les inscripcions per participar a la cursa es tancaran el dimecres, 31 d’agost de 2011, a les 19 hores. El preu d’inscripció es de 2 euros. En la cursa d’adults, el control de temps es farà pel sistema de xip, per classificar-se s’ha de participar amb el xip groc (opcional), que es pot adquirir en el moment de fer la inscripció. El preu del xip es de 10 euros. La participació a la Cursa de Festa Major de Matadepera 2011 es pot formalitzar a la Piscina Municipal de Matadepera, al Pavelló Municipal de Matadepera, o be, a través d’internet:  .         ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA COMUNICACIÓ 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.