La millor llançadora de martell de l’estat, l’atleta de Torredembarra BERTA CASTELLS torna dimarts al Congost

0
565

CASTELLS, que es va proclamar el passat 7 d’agost a Màlaga campiona d’Espanya de l’especialitat amb un nou Rècord d’Espanya, situant-lo en uns fantastics 69,53 metres, va demanar personalment a l’entitat manresana la possibilitat de poder organitzar un control de martell. Club Atlètic Manresa es va posar mà a l’obra, sol.licitant a la Real Federació Espanyola d’Atletisme la possibilitat d’organitzar aquest control de martell com a darrer test de l’atleta, abans de viatjar a Korea per pendre part en els seus cinquès Campionats del Mon d’Atletisme, i dimarts a partir de les 18,30 hores, CASTELLS tindrà 6 intents de rècord abans de viatjar a Daegu on pendrà part el 2 de setembre (a les 3,00h -hora espanyola-) en la qualificació, i si aconsegueix el que es el seu objectiu d’entrar en la final, disputar-la el 4 de setembre (a les 11,15h -hora espanyola-). | L’atleta tarragonina sempre ha tingut excel.lents sensacions en les seves actuacions a l’estadi manresà, on es troba molt còmoda dins la gàbia de “El Congost”. En el 2009, en el transcurs del català de clubs, va aconseguir la minima per participar en els Campionats del Mon de Berlin amb uns brillants 68,06 metres. Aquest mateix 2009, va imposar-se en el 2on Memorial Julio Alvarez amb uns destacats 67,84 metres. I en aquest 2011, va tornar a l’estadi, en el 4art Memorial Julio Alvarez on va aconseguir el triomf del festival amb 68,12 metres, que es el rècord de l’estadi i es la seva segona millor actuació de la present temporada, nomès superada per la gran actuació duta a terme en l’estatal de Màlaga. Per Club Atlètic Manresa es un honor poder tenir de nou a la recordwoman espanyola en l’instal.lació manresana, i poder gaudir de les seves evolucions al llarg d’aquests sis llançaments. I ojalà es poguès viure “in situ” un nou Rècord d’Espanya, i si menys no, serveixi a CASTELLS com a pilar basicament del seu afinament de forma de cara al seu gran compromis internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.