10 KMS URBANS DE MANRESA

0
471

Un any mes s’acosta una nova edició dels 10 KMS URBANS DE MANRESA. Des de l’entitat organitzadora Club Atlètic Manresa, ja s’està treballant per tal de que la data escollida, el 23 d’octubre, els principals carrers de la ciutat tornin a ser una festa atlètica, on els corredors puguin gaudir al màxim el seu esforç per tal de dur a terme tot el recorregut de la prova manresana. Enguany, tornarà a ser Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de la distància, fet que assegura de nou una exquisita participació dels millors referents catalans de l’especialitat. 1000 es el limit fixat de corredors per l’organització. Els rècords de la prova aconseguits per els guanyadors de la darrera edició, de 29’44” de José Rios (CA Manresa) i de 33’33” de la navarclina Rosa Morató (València TyM) constaten que el traçat manresà es dels mes ràpids del calendari català de ruta.| La prova, que donarà el tret de sortida a les 10,30 hores tindrà el punt de sortida en el Passeig Pere III -zona “Ben Plantada”/Bonavista-, i l’arribada estarà en el mateix Passeig Pere III davant el Treatre Kursaal. Les vies d’inscripció son: per internet: www.atletisme.com ; per transferencia bancaria al compte de CatalunyaCaixa 2013 6010 11 0200433081; personalment adreçant-se la botiga d’ ESPORTS SAGI, o be a la Secretaria de la mateixa entitat organitzadora. Cal esmentar que abans de la prova absoluta, es disputarà la “5ena Cursa Urbana de Promoció” per que els mes petits puguin gaudir de l’atletisme, corrent una distància de 700 metres per el vell mig del Passeig Pere III.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.