Cursa de la Mercè, 18 de setembre: Fent camí cap als 6.000.

0
317

La Cursa de la Mercè continua tan popular com sempre. I és que ningú es vol perdre celebrar la Festa Major de Barcelona participant amb una prova atlètica que recorre els principals carrers de la ciutat. En aquests moments, més de 5.600 persones ja s’han reservat ja un lloc per participar el proper diumenge 18 de setembre en aquesta cursa de 10 quilòmetres que començarà a l’avinguda de Rius i Taulet a les 9.30 hores. Les inscripcions continuen obertes i no tancaran fins al proper 9 de setembre o en arribar als 14.000 participants. No obstant, si es té clar que s’hi vol participar, recomanem inscriure’s el més aviat possible, doncs en aquests moments la xifra d’inscrits està molt per sobre de la que es va aconseguir l’any passat per aquestes mateixes dates.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.