CURSA PLATJA DE PALS

0
550

El dia 7 d’agost una romàntica idea que uneix esport i solidaritat serà una realitat. Succeirà molt prop de la platja de Pals, molt aviat a les 7:30 arribaran els primers, es tracta d’aquests bojos corredors. Sí, una altre vegada ho han aconseguit, han organitzat una nova cursa, aquest cop amb el lema cursa solidària “corre per les teves venes”. Correran per les camins infinits que creuen els arrossars de Pals, amb el testimoni de la Serra del Montgrí al fons. Perquè allí? La bellesa del Empordanet tal com ho va definir Plà és inqüestionable, però prefereixo pensar que alguna cosa els uneix a aquesta terra ja que també allí fa 32 anys va néixer la primera Marató de Catalunya i la més antiga d’Espanya, era març de 1979 quan Ramon Oliu un visionari entre els primers corredors populars, va fundar la Marató de Catalunya, la carrera unia Palafrugell i Torroella de Montgrí, creuant en dues ocasions la població de Pals. El seu esforç i el seu altruisme en forma de donacions es destinarà a recolzar les investigacions del Ictus Cerebral i a l’equip d’investigació del Hospital Clínic de Barcelona. Ells us conviden a participar i córrer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.