Obertes les inscripcions de la Cursa de la Diada. Fem 25 anys

0
433

A Térmens, farà 25 anys que correm i caminem junts. Podem recordar que fins fa vuit anys les inscripcions es podien fer el mateix dia de la cursa. Només érem un centenar els atletes que gaudíem de la festa del nostre municipi, sense publicitat, però des de llavors, per alguns ha esdevingut una costum l’11 de setembre, participar en la Cursa de la Diada que es celebra a Térmens.
No eren tants els corredors populars els que omplien els carrers dels pobles que en la seva festa Major organitzaven la seva cursa pedrestre. Això sí, la majoria en menor o major intensitat continuent en actiu. | Nosaltres sense perdre aquella il·lusió del primer any, tot i què els temps han canviat, tot i moure-ho gairebé tot on-line, no volem canviar l’esperit familiar que ens mou i ens motiva a continuar, donant un tracte de proximitat amb el participant i amb l’objectiu d’assolir un agraïment mutu. És per això que des dimarts 12 de juliol i fins el mateix dia de la Cursa, l’organització estem a la vostra disposició per qualsevol cosa que necessiteu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.