XXXII Mitja Marató L’Espirall

0
442

El proper 11 de Desembre de 2011, es portarà a terme la XXXII edició de la Mitja Marató de l’Espirall, esdeveniment esportiu que organitza l’Associació de Veïns del barri de l’Espirall amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i amb el patrocini de Caixa Penedès. La Mitja Marató de l’Espirall , com a prova esportiva, està contemplada dins el calendari oficial de les curses de fons de Catalunya i catalogada com a una de les curses més antigues dins la seva modalitat. La Mitja Marató de l’Espirall, té una clara vocació de servei a l’atleta, des del primer corredor fins a l’últim, sense distinció de categoria, d’edat, de sexe o de nació; una filosofia i una intencionalitat que es transmesa al corredor abans, durant i després de la cursa.| És per això que el premi de la mitja de l’Espirall, recau en un homenatge a la mateixa participació, al foment de l’esperit esportiu i al reconeixement de l’esforç de cada un dels participants. Fem que l’acte de lliurament del dorsal al corredor, no sigui una actuació més de caire administratiu, aquesta és la nostra oportunitat de tornar a saludar als corredors que cada any ens vénen visitant, és l’ocasió de poder encoratjar als corredors nou vinguts, de donar la benvinguda als que s’acosten a Vilafranca per primera vegada, tot esperant comptar amb la seva participació l’any següent. El nostre ànim està en encoratjar la participació en la XXXII Mitja Marató de l’Espirall, promocionant aquesta modalitat esportiva en el bell paisatge del Penedès, en una terra harmoniosa i tranquil·la, plena de tradicions i d’història que cuida el tracte familiar i que ha sabut , amb el seu caràcter acollidor, cohesionar el patrimoni cultural i l’ esportiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.