TRISTATS.NET

0
497

Hem posat en funcionament la web TRISTATS.NET, concebuda com un regal per tots els i les triatletes i clubs que s’hi vulguin afegir.
Només cal registrar-s’hi, evidentment de forma totalment gratuïta.
Comencem amb una versió bàsica però d’ara en endavant no pararem de créixer i afegir més informació i funcionalitats al sistema.| Però … què és TRISTATS.NET? És un sistema nou i innovador –patentat i registrat- d’obtenció de dades relatives a les competicions de triatló. En essència, el que fa TRISTATS.NET és, generar informació individualitzada de l’actuació en competició de cada triatleta, país, prova, circuit i club, partint de les llistes de resultats de les diferents competicions, podent generar comparatives i visualitzar l’evolució en el temps d’algunes dades. Tota la informació es va emmagatzemant en fitxes individuals que s’aniran actualitzant en la mesura que es van incorporant noves proves. Qualsevol persona, de qualsevol part del món, pot utilitzar gratuïtament TRISTATS.NET. El sistema permet obtenir informació de les competicions realitzades pels i les triatletes del club (d’aquelles competicions que hagin estat entrades al sistema) i, si a més el vostre és un club organitzador d’alguna prova de triatló o de triatló cros (ampliarem a d’altres modalitats) us convidem a introduir -pujar- els resultats de la vostra prova (en format excel que trobareu al web) i d’aquesta forma oferir un servei més als i les triatletes que hi han participat. El procediment és gratuït i, tant senzill i ràpid d’executar, des de la mateixa web, que pocs segons després que s’hagin pujat a la web tota la informació ja està actualitzada. Finalment convidem a triatletes i clubs que ens feu suggeriments sobre quin tipus d’informació us agradaria que la web incorporés. En la mesura de les nostres possibilitats procurarem fer-ho. Esperem que aquesta iniciativa us agradi i us sigui molt útil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.