Obertura de les inscripcions de l’Extreme Man 226 Salou – Costa Daurada 2012

0
501

La segona edició es disputarà el 3 juny de 2012
L’Extreme Man 226 Salou Costa Daurada es disputarà el 3 de juny 2012. Des d’avui, els triatletes es poden inscriure per a aquest triatló de llarga distància (3,8 km de natació-180km de bici-42, 2 km a peu). La segona edició de l’esdeveniment comptarà amb algunes novetats a nivell d’animació per exemple. Els organitzadors ja anuncien que proposaran nous serveis als participants. “Hem recopilat els comentaris dels triatletes, tant bons com dolents, per corregir alguns errors i accentuar els aspectes positius”, afirma Eloi Moragues, director de la cursa.| La prova inaugural ha atret a 400 esportistes el passat juny, amb un nivell de satisfacció alt, basat en una oferta molt completa. La relació qualitat preu continua sent el punt fort de l’Extreme Man 226 Salou, com ho explica Eloi Moragues: “el triatló de Llarga Distància és per definició una disciplina cara. Intentem oferir un preu decent, amb una prestació impecable, tant a nivell de seguretat, d’estructura i de comunicació, com a nivell de serveis. És possible, ho vam aconseguir.” Per proposar una experiència en lloc d’una simple cursa, l’organització també es recolza en el perfil de Salou i la Costa Daurada. Entre l’espectacular territori ciclista del Priorat, toc èpic del desafiament (2600 metres de desnivell acumulat), i l’oferta turística i hotelera a Salou, l’Extreme Man 226 Salou ho té tot per imposar-se com una referència de la llarga distància a Europa. Inscripcions a : www.extreme-man.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.