PUNTUACIÓ ESTEL·LAR PEL MILLOR MÍTING DELS DARRERS QUATRE ANYS

0
486

Els grans resultats aconseguits divendres passat pels participants del Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona han fet possible que la cita barcelonina aconsegueixi per quart any consecutiu el títol honorífic de millor reunió atlètica espanyola d’un dia. Aquest 2011, el Míting ha simat un total de 84.050 punts que el catapulten a la primera posició de la taula per davant de les reunions celebrades a Madrid i a Huelva i el col·locarà novament entre els millors mítings internacionals d’un dia al finalitzar la temporada d’atletisme.| Després de la seva recuperació al 2008 amb motiu dels preparatius del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, el Míting sempre s’ha mantingut a la primera posició de la llista espanyola al final de cada temporada. Fins aquest any, al qual se celebrava l’edició número 17, la millor puntuació de la reunió celebrada a l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys datava de l’any 2009, que va aconseguir 82.781 punts, gairebé 1.300 menys que divendres passat. Els més de 7.200 espectadors que van acudir a veure la prova van poder gaudir de dues millors marques europees de l’any –les aconseguides als 1.500m masculins i femenins per part del turc Tanui (3:32.94) i de la russa Ekaterina Gourbanova (4:01.02), que va ser la prova més valuosa amb 6.652 punts-, o el 12:59.32 aconseguit per l’eritreu Zersenay Tadese als 5.000m masculins. La delegació local, la més aclamada pel públic, va comptar amb una magnífica actuació a aquesta reunió, ja que van ser 18 els atletes espanyols que van aconseguir o millorar la seva marca mínima pel Campionat del Món de Daegu 2011, 14 homes i 4 dones (10 d’elles mínimes A). Només el vent en contra a les sèries de velocitat i l’ensopegada del campió olímpic Dayron Robles a la setena tanca dels 110m tanques van impedir que el rècord barceloní de la reunió d’aquest any fos encara més destacat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.