CAMPIONAT D’EUROPA JÚNIOR

0
519

Dídac Salas, Medalla de Bronze en perxa amb 5,40 m
Dos Rècords de Catalunya:
Clàudia García en alçada amb 1,85 m i Arnau Erta als 110 m.t. amb 13”94
Dídac Salas ha aconseguit la Medalla Bronze als Campionats d’Europa Júnior que s’han celebrat a Tallin (Estònia) del 21 al 24 de juliol. L’atleta santcugatenc ha fet un registre de 5,40 metres igualant la seva millor marca personal. També cal destacar l’actuació de Clàudia García i Arnau Erta que han batut els respectius Rècords de Catalunya Júnior de salt d’alçada i 110 m tanques.| La saltadora barcelonina ha millorat el seu propi rècord júnior en dos centímetres, deixant el nou registre en 1,85 m, marca que també significa un nou Rècord de Catalunya Promesa. Amb aquesta actuació, Clàudia García s’ha classificat en una magnífica sisena posició. Arnau Erta ha marcat 13”94 a les semifinals dels 110 m tanques, millorant en una centèsima el seu propi rècord català júnior. Malauradament el tanquista lleidatà no ha passat a la final per només una centèsima. Daniel Pacheco s’ha classificat en la dècima posició de la final de triple salt amb un salt de 14,80 metres. A la qualificació, l’atleta cornellenc va saltar 15,37 metres. Eloi Guimerà i Pedro José Martín van superar brillantment la qualificació de perxa i martell respectivament però van realitzar tres nuls a la final. A les respectives qualificacions, el saltador sabadellenc va superar 4,95 metres i el llançador de Sant Andreu de la Barca va marcar 73,20 metres. A la mateixa prova, Sergio Guijo va marcar 62,83 metres que no el van donar el passi a la final de martell. Als 800 metres, Marina Manjón va millorar la seva marca personal amb un 2’09”03 però no es va classificar per a la final, igual que Victòria Sauleda que va marcar 2’12”30. Tampoc es van classificar per a les finals, Anna Puigbert que va marcar 1’01”97 als 400 m tanques, Beatriz Caspar que va marcar 10’59”10 als 3.000 m obstacles, Raquel Cosme amb 3,65 m i Clara Amat (AAC) amb 3,80 m en salt amb perxa, Ester Garcia que va saltar 12,31 m en triple, Jenifer Nevado i Gemma Fibla amb 56,34 m i 54,77 m respectivament en llançament de martell, i Paula Martínez es va retirar als 10 km marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.