CURSES D’ULTRARESITÈNCIA

0
529

Manel Amor i Olga Mankó, els més ràpids a l’Emmona
Entre el dissabte 23 i el diumenge 24 de juliol es va disputar la segona edició de l’Ultra Trail de l’Emmona (107 km i 8.000 m de desnivell positiu), quarta prova de la I Lliga Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC.
La cursa, organitzada per la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, s’ha caracteritzat per la rapidesa i l’emoció. Rapidesa per l’espectacular temps del guanyador, Manel Amor (AE Diedre) amb un temps de 16:57:06 i que ha dominat la prova des dels primers quilòmetres. I emoció per la interessant lluita per la segona i tercera posició que no s’ha decidit fins als últims metres de la prova.| Durant tot el recorregut, amb sortida i arribada des de Sant Joan, Jordi Martín (AE Diedre), Juan José Oliva (AE Alcanar) i Daniel Ballesteros (AE Diedre) s’han anat intercanviant les posicions. A l’últim control Daniel Ballesteros treia uns segons a Juan José Oliva i Jordi Martin passava a gairebé 15 minuts. Uns últims quilòmetres de manual de Martin amb un últim quilòmetre d’esprint amb Oliva han posat la cirereta a una gran cursa de tots tres. Al final Jordi Martin ha entrat segon amb un temps de 17:37:43, Juan José Oliva tercer amb un temps de 17:37:58 i Daniel Ballesteros quart amb 17: 41:51. En categoria femenina Olga Mankó (CE Uecanoia) ha dominat amb autoritat tota la carrera i ha parat el rellotge amb un temps de 24:01:14. En segona posició ha entrat Núria Bermúdez (Club Centre Excta. Centelles) amb un temps de 24:18:25 i en tercera posició Berta Moreno (Club Excta. Independent de Catalunya) amb un temps de 24:53:18. Pel que fa a les xifres globals de participació, dels 185 inscrits 153 van prendre la sortida i d’aquests 109 van poder acabar la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.