CURSES D’ULTRARESITÈNCIA

0
419

Manel Amor i Olga Mankó, els més ràpids a l’Emmona
Entre el dissabte 23 i el diumenge 24 de juliol es va disputar la segona edició de l’Ultra Trail de l’Emmona (107 km i 8.000 m de desnivell positiu), quarta prova de la I Lliga Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC.
La cursa, organitzada per la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses, s’ha caracteritzat per la rapidesa i l’emoció. Rapidesa per l’espectacular temps del guanyador, Manel Amor (AE Diedre) amb un temps de 16:57:06 i que ha dominat la prova des dels primers quilòmetres. I emoció per la interessant lluita per la segona i tercera posició que no s’ha decidit fins als últims metres de la prova.| Durant tot el recorregut, amb sortida i arribada des de Sant Joan, Jordi Martín (AE Diedre), Juan José Oliva (AE Alcanar) i Daniel Ballesteros (AE Diedre) s’han anat intercanviant les posicions. A l’últim control Daniel Ballesteros treia uns segons a Juan José Oliva i Jordi Martin passava a gairebé 15 minuts. Uns últims quilòmetres de manual de Martin amb un últim quilòmetre d’esprint amb Oliva han posat la cirereta a una gran cursa de tots tres. Al final Jordi Martin ha entrat segon amb un temps de 17:37:43, Juan José Oliva tercer amb un temps de 17:37:58 i Daniel Ballesteros quart amb 17: 41:51. En categoria femenina Olga Mankó (CE Uecanoia) ha dominat amb autoritat tota la carrera i ha parat el rellotge amb un temps de 24:01:14. En segona posició ha entrat Núria Bermúdez (Club Centre Excta. Centelles) amb un temps de 24:18:25 i en tercera posició Berta Moreno (Club Excta. Independent de Catalunya) amb un temps de 24:53:18. Pel que fa a les xifres globals de participació, dels 185 inscrits 153 van prendre la sortida i d’aquests 109 van poder acabar la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.