MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

0
479

Aquest divendres 22 de juliol s’ha celebrat la divuitena edició del Míting d’Atletisme Ciutat de Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Ha estat una nit d’atletisme de primer nivell amb la consecució de dos millors marques europees de l’any i varies millors marques espanyoles de l’any. Els atletes catalans han estat un cop més protagonistes d’una jornada atlètica memorable. Àngel Mullera (CA Lloret LS) ha estat segon als 3.000 m obstacles en una gran cursa, només superat pel kenyà Kipchoge, i marcant un temps d 8’16”47 que significa millor marca personal de l’atleta blanenc, mínima A pel mundial de Daegu i la novena marca espanyola de tots els temps. També ha aconseguit mínima A pel mundial la Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) que ha estat protagonista als 1.500 metres aconseguint la segona posició amb un extraordinari temps de 4’01”50, i que ha estat a punt de superar a l’atleta rusa Gorbunova que ha marcat 4’01”02 aconseguint la millora marca europea de l’any.| També han fet una gran actuació, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques que ha marcat 13”70, millor marca espanyola de l’any. Olga Ortega (FCB) que ha fet 58”16 als 400 m tanques, Anna Pinero (VTiM) que ha saltat 4,31 m en perxa, Irache Quintanal (VTiM) que ha llançat 16,70 metres en pes, Miquel Quesada (JAS) que ha marcat 1’46”21 als 800 m i Mari Carmen González (CAL) que ha marcat 2’05”70 també als 800 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.