MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

0
428

Aquest divendres 22 de juliol se celebrarà la divuitena edició del Míting d’Atletisme Ciutat de Barcelona a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Els millors atletes catalans participaran en aquest esdeveniment internacional que representa el retorn de l’atletisme de primer nivell a Barcelona des de la celebració dels Campionats d’Europa el passat estiu. Aquesta serà la última prova important abans del Campionat d’Espanya que se celebrarà el 6 i 7 d’agost a Màlaga i una bona oportunitat per a aconseguir mínimes pels Campionats del Món de Daegu.| Podem destacar la presència d’atletes catalans com la Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) als 1.500 metres, Plàcida A. Martínez (FCB) als 200 m, Mari Carmen González (CA Laietania) als 800 m, Olga Ortega (FCB) i Laia Forcadell (ISS-L’H) als 400 m tanques, Anna Pinero (VTiM) en perxa, Irache Quintanal (VTiM) en pes, Abdelaziz Merzougui (CA JH) i Àngel Mullera (CA Lloret LS) als 3.000 m obstacles, Miquel Quesada (JAS) als 800 m, Eduard Viles (CA Igualada) als 100 metres, Edgar Pérez (AAC) als 200 m i Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques. També podrem veure a grans figures mundials com, Dayron Robles recordista mundial dels 110 m tanques, el velocistes jamaicans Steve Mullings acreditat amb 19”98 als 200 metres i Johan Blake que ostenta 9”89 als 100 metres, el fondista d’Eritrea Zersenay Tadese que farà els 5.000 metres. També destaquen atletes com el kenyà Komen Daniel Kipchirchir als 1.500 metres i la búlgara Veneva-Mateeva Venelina en alçada. Per últim, destacar la gran presència d’atletes espanyols com el retorn a l’Estadi dels Campions d’Europa de 1.500 m Arturo Casado i Nuria Fernández, així com també el medallista Manuel Olmedo que farà els 800 metres. També participaran Ruth Beitia en alçada, Naroa Aguirre en perxa, Ángel David Rodríguez (FCB) als 200 metres, Antonio M Reina, Luis Alberto Marco i Kevin López als 800 m, Juan Carlos Higuero i David Bustos als 1.500 m, Eliseo Martín i Antonio Jiménez als 3.000 m obstacles, Luís Felipe Meliz en llargada, Elian Periz als 800 m, Dolores Checa als 1500 m i Zulema Fuentes Pila als 3.000 m obstacles, entre d’altres. El festival atlètic començarà a partir de les 19,00 hores i està garantit un gran espectacle esportiu. La tres últimes temporades, el Míting de Barcelona va aconseguir la millor puntuació de quantes reunions atlètiques se celebren a Espanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.