TADESE BUSCA AFINAR LA SEVA FORMA PEL MUNDIAL A UN 5.000M DE GRAN NIVELL

0
554

El fondista eritreu Zersenay Tadese surt como líder de la llista d’atletes africans que disputaran els 5.000m masculins, la prova de major distància del Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona del pròxim divendres 22 de juliol. Tadese, actual subcampió mundial de 10.000m, buscarà posar-se a punt pel Campionat del Món de Daegu (Corea) del pròxim mes sobre la pista sintètica de l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys a una prova que es preveu molt ràpida.| Tot i que aquest 2011 encara no ha disputat cap 5.000 en pista, Tadese ocupa en aquests moments la cinquena posició a la llista mundial de la prova llarga en pista, els 10.000m, amb una marca de 26:51.09 aconseguida a Eugene (Oregon, Estats Units) a començaments de juny. El quatre cops campió del món de mitja marató (de 2006 a 2009) i campió mundial de cros a Mombasa 2007 té un millor registre a la prova que disputarà a Barcelona de 12:59.27, aconseguida a Roma al juliol de 2006. Pel 5.000 m masculí, previst per les 21:45h, estan citats un total de set atletes que acrediten una marca de 13:10 o inferior. A més de Tadese, també competiran a Barcelona el seu compatriota Teklemariam Medhin, els kenyans Titus Mbishei, Martin Irungu Mathati, Paul Tanui Kipngetich i Joseph Kiplimo, i el neozelandès Adrian Blincoe.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.