Milla atlètica urbana del barri de Covadonga

0
365

Dins dels actes de la festa major del barri de Covadonga , s’ha celebrat la tradicional Milla atlètica urbana que ha a la seva edició número dinou i amb un nou record d’inscrits ja que finalment van ser 185 els atletes participants . La carrera va repetir bona part del seu format habitual que sempre ha comptat amb una gran acceptació entre els corredors. | La inscripció gratuïta es va poder formalitzar a partir de les 8 de la tarda a la Torre de l´Aigua ( C/ Pelai Briz) la sortida es va situar en la c/ Francesc Izard , per continuar pel carrer Covadonga per efectuar un nou recorregut final de 300 metres per l’interior de la plaça de la Sardana fins a creuar la línia de meta instal•lada en al costat de l’entrada principal de Fira Sabadell. La carrera va ser dividida en dues categories : la infantil que comprèn als nascuts entre els anys 1997 fins al 2011 i la carrera open des de l’any 1.996 fins a sense límit d’edat per participar . Els primers classificats tant en la categoria masculina com a femenina van ser obsequiats amb els tradicionals pernils i embotits , així mateix es van repartir samarretes commemoratives per a la totalitat dels participants i el sorteig d’un lot d’embotits entre tots els participants. La organització va transcórrer de manera modèlica a càrrec de l’Associació de Veïns i assumint l’adreça tècnica de la carrera la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell, així mateix cal destacar el patrocini habitual de la tenda local Vidal Papers . En l’apartat esportiu cal significar el domini dels atletes de la Joventut Atlètica Sabadell en la categoria masculina : victòria per a Félix Acer (JAS) , 2º classificat Radomane N-omm ( independent ) i 3º Llorenç Esteve (JAS) i en l’apartat femení : 1ª Laura Gómez (JAS) que repetia la seva victòria de l’any passat 2ª Elisabeth Martínez (independent) i 3ª Encarna García ( O. A. Vic ) guanyadora absoluta de la passada cursa del rodal .Quant a la infantil : 1º Feliu Esteve 2º Alex Sales 3º Bernat Esteve i en féminas 1ª Judit Bellido 2ª Claudia De la Torre i 3ª Esther Juárez. En la cerimònia de premiació van estar presentis la Sra. Montserrat Parera , Presidenta de l’associació de veïns , el Sr. Rafel Bernardo , President de la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell i el Sr. Josep Molins ,President de la Joventut Atlètica Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.