Milla atlètica urbana del barri de Covadonga

0
465

Dins dels actes de la festa major del barri de Covadonga , s’ha celebrat la tradicional Milla atlètica urbana que ha a la seva edició número dinou i amb un nou record d’inscrits ja que finalment van ser 185 els atletes participants . La carrera va repetir bona part del seu format habitual que sempre ha comptat amb una gran acceptació entre els corredors. | La inscripció gratuïta es va poder formalitzar a partir de les 8 de la tarda a la Torre de l´Aigua ( C/ Pelai Briz) la sortida es va situar en la c/ Francesc Izard , per continuar pel carrer Covadonga per efectuar un nou recorregut final de 300 metres per l’interior de la plaça de la Sardana fins a creuar la línia de meta instal•lada en al costat de l’entrada principal de Fira Sabadell. La carrera va ser dividida en dues categories : la infantil que comprèn als nascuts entre els anys 1997 fins al 2011 i la carrera open des de l’any 1.996 fins a sense límit d’edat per participar . Els primers classificats tant en la categoria masculina com a femenina van ser obsequiats amb els tradicionals pernils i embotits , així mateix es van repartir samarretes commemoratives per a la totalitat dels participants i el sorteig d’un lot d’embotits entre tots els participants. La organització va transcórrer de manera modèlica a càrrec de l’Associació de Veïns i assumint l’adreça tècnica de la carrera la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell, així mateix cal destacar el patrocini habitual de la tenda local Vidal Papers . En l’apartat esportiu cal significar el domini dels atletes de la Joventut Atlètica Sabadell en la categoria masculina : victòria per a Félix Acer (JAS) , 2º classificat Radomane N-omm ( independent ) i 3º Llorenç Esteve (JAS) i en l’apartat femení : 1ª Laura Gómez (JAS) que repetia la seva victòria de l’any passat 2ª Elisabeth Martínez (independent) i 3ª Encarna García ( O. A. Vic ) guanyadora absoluta de la passada cursa del rodal .Quant a la infantil : 1º Feliu Esteve 2º Alex Sales 3º Bernat Esteve i en féminas 1ª Judit Bellido 2ª Claudia De la Torre i 3ª Esther Juárez. En la cerimònia de premiació van estar presentis la Sra. Montserrat Parera , Presidenta de l’associació de veïns , el Sr. Rafel Bernardo , President de la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell i el Sr. Josep Molins ,President de la Joventut Atlètica Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.