Doblet dels germans Godoy (Club Natació Barcelona) al multitudinari triatló de la Vila

0
400

El triatló de la Vila de Barcelona ha tornat una vegada amés a ser la competició sota la distancia sprint amb més participació de tot el territori Espanyol , concretament enguany han sigut 1.949 ( 204 fèmines ) els triadetes que han completat amb èxit els 750 metres de natació a mar obert , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme , dues voltes en un traçat totalment urbà i tallat al transit per la zona de la vila olímpica Barcelonina i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu un recorregut d’anada i tornada vorejant totes les `platges de la façana litoral.| En el apartat competitiu interessant doblet pels germans Godoy ( Club Natació Barcelona ), així a la categoria masculina Francesc Godoy desprès de dominar la competició s’ha endut la victòria amb un temps de 49 minuts i 38 segons , 56 segons per davant del segon classificat Albert Parreño (Club VO2) completant un podi de luxe el tercer graó del podi pel triatleta olímpic (Atenes 2004) Xavier LLobet (Club Triatló Manresa). A la vessant femenina Anna Godoy (Club Natació Barcelona) ha guanyat amb claredat desprès de liderar el triatló en tot moment amb un temps de 59 minuts i 31 segons , un marge de 2 minuts i 26 segons a la segona classificada absoluta Anna Noguera (Club Atlètic Igualada) vigent Campiona de Catalunya absoluta de duatló de carretera. Gemma Hernández (S.D. Urola K.E.) va ocupar el tercer esglaó del podi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.