B2B Triathlon Workshop : una primera edició prometedora

0
417

Unes 30 marques i empreses del sector esportiu presents
Un espai original d’intercanvi i de networking
Al marge del Triatló de la Vila Barcelona, Win Sports Factory, l’empresa organitzadora del Triathlon Sèries by Polar, ha pres una iniciativa innovadora. El dia anterior a la prova, ha convidat a desenes de professionals del sector (tendes, marques especialitzades, proveïdors…) al luxós Hotel Arts de Barcelona. Des dels salons de la planta 41, tots els assistents han plantejat hipòtesis de desenvolupament per a la propera temporada.| Per descomptat, els esdeveniments “Win” han estat presentats, “però el primer objectiu era reunir-nos tots, per evocar les tendències del mercat i provar l’interès d’aquesta trobada inèdita”, afirma Luis Genero, instigador de la reunió i Director General de Win Sports Factory. S’ha evocat l’aparició de nous perfils de triatletes, mentre el Triatló segueix sent molt atractiu per a les grans marques a la recerca de nous mercats per conquistar i desenvolupar les seves activitats. Luis Genero ho té clar: “Solament va ser una primera edició. Hem d’afegir-li contingut, però intentarem convertir aquesta trobada com una cita habitual entre professionals del sector”. Després de les ponències, els assistents han gaudit d’un aperitiu, intercanviant idees i contactes en un ambient relaxat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.