YOHAN BLAKE, L’HOME QUE POT ESBORRAR DE LA LLISTA EL RÈCORD DE LINFORD CHRISTIE

0
464

El jamaicà Yohan Blake està cridat a ser una de les sensacions del Míting Internacional Ciutat de Barcelona que se celebrarà el pròxim divendres 22 de juliol a l’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys. Amb només 21 anys, aquest company d’entrenaments d’Usain Bolt està considerat com una de les grans promeses de la velocitat mundial, com ho demostren els 9.89 que va aconseguir als 100m l’estiu passat a Londres. El pròxim mes a Daegu, Blake disputarà el seu primer Campionat del Món a la categoria individual després de la seva segona plaça als Trials de Jamaica a només una centèsima d’Asafa Powell.| Aquest esportista nascut a Saint James (Jamaica) el 26 de desembre de 1989 ja sap què és baixar de la barrera psicològica dels 10 segons a la present temporada gràcies als 9.95 aconseguits a Montreuil-sous-Bois a començaments de juny. Una actuació similar a l’Estadi Olímpic el permetria esborrar de cop el rècord del Míting a aquesta prova, en possessió del britànic Dwain Chambers des de l’estiu passat (10.14), però també el de l’Estadi Olímpic, els 9.96 amb els que Linford Christie es va penjar la medalla d’or als Jocs Olímpics de Barcelona’92. La final dels 100m masculins, reservada per atletes menors de 23 anys, està prevista per les 20:02 hores. També se celebraran dues proves més de velocitat al Míting Internacional Ciutat de Barcelona 2011, els 200 metres masculins i femenins. Més informació

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.