Preus populars pel Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona

0
594

Els afeccionats a l’atletisme podran tornar a gaudir d’uns preus molt populars per viure en primera persona el Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona, la reunió més important celebrada als tres darrers anys al nostre país. Gaudir de la jornada atlètica, que arrencarà el pròxim 22 de juliol a les 19:00h, des de la zona de la línia d’arribada només costarà cinc euros, mentre que l’entrada a la resta dels sectors de l’Estadi Olímpic de Montjuïc serà totalment de franc.| Les entrades de tribuna d’arribada poden adquirir-se mitjançant els sistemes de venda de Telentrada de Catalunya Caixa, al web www.telentrada.com o bé el dia 22 de juliol a la Taquilla de l’Estadi Olímpic a partir de les 16:00h. Per la seva banda, les de la grada general s’oferiran en diferents promocions que es faran fins el dia de la competició. Tots els accessos al recinte durant el Míting es realitzaran per la porta 1. Més informació a la pàgina web www.rfea.es.
PRESENTAT EL CARTELL El missatge del retorn del gran atletisme a l’escenari del passat Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 és el principal argument del cartell del Míting Internacional Ciutat de Barcelona d’aquest any. La imatge té un gran predomini del color blau que caracteritza el color de la pista sintètica de l’Estadi Olímpic. El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona, que aquest 2011 arriba a la seva edició número 17, torna a l’Estadi Olímpic amb algunes de les més grans figures internacionals i amb la plana major de l’atletisme espanyol, que tindran una de les seves darreres oportunitats per aconseguir la mínima per disputar el Campionat del Món de Daegu 2011, que se celebrarà un mes després.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.