PowerBar ISOACTIVE – Beguda esportiva energètica

0
1339

Beguda esportiva isotònica, per mantenir-se fresc, hidratat i enèrgic
Refrescant beguda isotònica de PowerBar, òptima per prendre durant l’entreno diari, la competició o en la pràctica de qualsevol tipus d’activitat física, garantint una bona i energètica hidratació. Amb la seva exclusiva combinació de carbohidrats “C2Max”, PowerBar ISOACTIVE ofereix una ràpida hidratació. Proporciona a més al nostre cos 5 dels principals electròlits que perdem amb la suor (sodi, potassi, magnesi, clorur i calci).| 3 agradables sabors: Taronja, Llimona i Fruites Vermelles. Sense sabors artificials, ni colorants ni conservants, és una beguda que es recomana especialment prendre-la abans i durant la realització de l’esforç físic. Disponible en sobres mico-dosi, per preparar mig litre de beguda, i en pots de 600 grams per 18 dosis, i el format econòmic d’1.320 grams per preparar 40 bidons de mig litre. Amb C2MAX La fórmula C2MAX exclusiva de PowerBar, una barreja d’hidrats de carboni d’alta qualitat, i una relació especial de glucosa i fructosa. Durant l’activitat esportiva aquesta barreja especial permet que els músculs treballin per augmentar l’absorció de carbohidrats fins a en un 55%. Estudis científics demostren que quan es consumeix amb regularitat l’energia del C2MAX és més duradora i pot millorar el rendiment fins a en un 8%! Extra Sodi Conté 840mg de sodi per litre, l’electròlit més important que es perd amb la suor i és primordial la seva recuperació, una de les majors quantitats de sodi disponibles actualment al mercat de les begudes esportives. La seva presència millora la retenció de líquids i redueix al mínim la producció d’orina en comparació del consum d’aigua, la qual cosa significa més temps practicant esport i en millors condicions físiques. A més el sodi estimula el consum d’aigua amb la finalitat d’obtenir una millor hidratació. Ingredients (sabor llimona) Glucosa, fructosa, maltodextrina, minerals (citrat de sodi, clorur de sodi, gluconato de calci, clorur de potassi, citrat de magnesi, lactat de calci), àcid cítric, aromes, cártamo concentrat, anti-aglutinant (diòxid de silici). Pot contenir partícules de gluten, ous, llet, soia i fruita seca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.