OXIDOC PROVEEIX DE MATERIAL MÈDIC AL MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME CIUTAT DE BARCELONA

0
1296

El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona ha arribat a un acord de col·laboració amb OXIDOC perquè la firma mallorquina sigui la proveïdora de material mèdic per donar la millor cobertura a la competició. Aquesta empresa líder al sector de venda d’articles relacionats amb la salut laboral, amb més de 25 anys d’experiència al sector, col·laborarà per segona temporada consecutiva amb aquesta prova, ja que també ho va fer a la passada edició i al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. | OXIDOC, que dotarà a aquest Míting de productes com laboral monitors desfibriladors marcapassos, aparells EGC, DEAs, esfigmanòmetres manuals, bombes de perfusió, aspiradors, respiradors, pulsioxímetres, fonendoscopis i termòmetres digitals, disposa d’un ampli catàleg d’equips de protecció individual, vestuari, material sanitari i de primers auxilis. Entre les seves darreres accions informatives i preventives, Oxidoc ha llançat recentment una campanya a nivell nacional anomenada “Planta cara a l’infart”, amb la qual busquen conscienciar al gran públic de la necessitat de dotar de desfibril·ladors a tots aquells espais amb aglomeració de gent. L’empresa Oxidoc Exclusives SL, amb oficines al Polígon Can Valero de Palma de Mallorca, va iniciar la seva activitat de fabricació i venda d’equips de reanimació, farmacioles de primers auxilis, productes medico-sanitaris i equips de protecció individual al 1984. A Sant Boi de Llobregat OXIDOC disposa de 15.000m2 de magatzem encarregats de la logística nacional. Des dels seus inicis, OXIDOC ha mantingut un creixement a l’apartat d’investigació i millora dels seus productes i ha rebut la certificació AENOR al seu sistema d’assegurament de la qualitat amb l’ISO 9001:2000.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.