Triplet del Salomon Santiveri amb victòries d’Heras, Martínez i Miró

0
460

Miguel Heras s’ha imposat en una de les carreres més dures d’Europa: La ronda dels cims, la prova regna de l’Ultra Trail Vallnord ,de 170 quilòmetres i 12.000 metres de desnivell acumulat Mireia Miró ha guanyat l’Olla de Núria, on Laura Orgué ha signat un tercer lloc, i Nerea Martínez ha sumat la seva segona victòria consecutiva en el ultramarató de Ehunmilak Est ha estat un cap de setmana d’èxits del Salomon Santiveri Outdoor Team, amb triplet de victòries signats per Miguel Heras, Mireia Miró i Nerea Martínez i un tercer lloc de la mà de la fondista olímpica Laura Orgué.| La primera de les victòries va portar el segell de Miguel Heras, que està quallant una excel·lent temporada i que aquesta vegada s’ha imposat en una de les carreres més dures d’Europa: la prova regna de l’Andorra Ultra Trail Vallnord, ‘La ronda dels cims’, de 170 quilòmetres i 12.000 metres de desnivell acumulat. Després de 30h4’28’’, l’atleta del Salomon Santiveri ha estat capaç de donar la volta al principat d’Andorra, per cinc passos per sobre dels 2400 metres (inclòs el top del Pic Comapedrosa -2942 metres-) corrent sempre a una altitud mitjana de prop dels 2000 metres. La segona plaça ha estat para Oscar Pérez López i la tercera per a David García Galván. També ha confirmat la seva bona temporada Nerea Martínez que ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva en la ultramarató Ehunmilak del País Basc després de superar ni més ni menys que 168 quilòmetres de recorregut i 23.000 metres de desnivell acumulat. “Estic molt contenta perquè he aconseguit rebaixar el temps de l’any passat en una hora i 28 minuts i això que les sensacions no eren tan bones com les de l’any passat. M’ha sorprès molt fer tan bon temps perquè he passat moments molt crítics”, ha explicat l’atleta del Salomon Santiveri, que el mateix dimarts va tornar d’Estats Units i que té com a proper gran objectiu l’Ultra Trail del Mont Blanc, a la fi del mes d’agost. Per la seva banda, Mireia Miró, també en estat de gràcia, ha guanyat la tradicional Olla de Núria, després de signar un temps de 2h 34’. Laura Orgué, ha completat el cap de setmana d’excel·lents resultats amb un tercer lloc després de ser avançada en els últims 500 metres de la carrera. L’Olla de Núria té un recorregut de 21,5 quilòmetres i un desnivell acumulat de 3.880 metres. El 72 per cent del recorregut passa per sobre dels 2.700 metres i suposa coronar quatre cims, entre elles el Puigmal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.