Rècord de participació a la Mitja Marató per relleus de Mataró

0
421

Un increment de participació d’un 20% ha estat el gran èxit de la tradicional Mitja Marató per relleus de Mataró. Els resultats amb tots els detalls dels equips, els millors individuals i les voltes més ràpides ja es poden consultar. Una lluita entre CA Canovelles, Maimakansu 1 i 10K Canet Race ha acabat amb la victòria dels de Canovelles que no estava gens feta fins la darrera volta. En noies Maimakansu F1 no va donar opcions a cap altre equip i es va imposar sobradament. Aquest any la mitja ha entrat a la Lliga Internet tenint en compte els temps individuals i aquesta possibilitat ha animat molt la creació dels equips, per tal de tenir opcions a fer punts per a la Lliga. Ricard Fernandez i Yolanda Riera han guanyat els 100 punts de cada sexe.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.