Noves normes a les curses populars del calendari RFEA.

0
423

La RFEA ha publicat una circular, 161/2001 on indica clarament la obligatorietat del carnet del corredor plus o la llicència federativa RFEA (no serveixen les llicències autonòmiques) a totes les curses populars que vulguin estar al calendari de la RFEA, que es obligatori per a totes les curses que portin corredors estrangers. El carnet del corredor plus es pot comprar al web corresponent per un import de 9 euros/any. Als que no tinguin aquest carnet la organització els ha de cobrar 4 euros per damunt de la inscripció.| Textual: Tots els atletes participants han d’estar en possessió de la Llicència de Dia excepte aquells atletes que posseeixin Llicència RFEA anual i/o Carnet del Corredor Plus. Els organitzadors es comprometen a no admetre la inscripció de cap corredor que no compleixi cap d’aquests requisits (reflectint-ho en el reglament de la prova). La Llicència de Dia (la qual tindrà únicament validesa per al dia i prova en què s’hagués inscrit) es tramitarà, a través de l’Organització de la Prova, en el moment de la seva inscripció en la mateixa tenint un cost de 4 euros per a totes les proves de Ruta excepte Maratons el cost de les quals serà de 6 €. Aquells participants, que per posseir llicència RFEA o Carnet del Corredor Plus, no necessitin tramitar llicència de Dia podran fer la seva inscripció en la prova a través de la Plataforma *RFEA d’Inscripcions (o qualsevol que pogués tenir contractada l’organitzador sempre que aquesta plataforma estigui connectada amb la Base de dades de llicències de la RFEA). En cas que l’organitzador decidís admetre inscripcions d’aquests col•lectius per altres vies haurà de posar els mitjans tècnics per comprovar les llicències i assumint les conseqüències que pogués derivar de la falta de control que pogués haver-hi en aquest sentit. L’abonament de les quantitats recaptades per l’Organitzador en concepte de llicències de dia haurà de fer-se de la següent manera: • Liquidació provisional de llicències de Dia abans de 48 hores abans del començament de la prova • Liquidació definitiva (en la setmana posterior a l’esdeveniment) La polèmica està servida, doncs curses com la Marató de Barcelona o la Mitja de Granollers, per citar dos casos, hauran de triar entre estrangers de qualitat i pagar l’impost revolucionari RFEA o només corredors catalans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.