ODRIOZOLA: “BARCELONA TIDRÀ UN DELS MILLORS MÍTINGS D’AQUEST ANY”

0
509

El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona
se ha presentat aquest migdia davant els mitjans de comunicació a un lloc d’excepció, la llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, que el pròxim 22 de juliol acollirà el retorn de l’atletisme de major nivell internacional a la ciutat. Entre els esportistes confirmats per la cita barcelonina apareixen noms il·lustres com el del plusmarquista mundial de 110 metres tanques, el cubà Dayron Robles, els vigents campions d’Europa de 1.500m, Arturo Casado i Nuria Fernández, i un gran nivell dels participants a les proves de migfons masculines i femenines.| José María Odriozola, president de la Real Federación Española de Atletismo (RFEA), a agraït que Barcelona aposti “per la continuïtat de l’atletisme de més alt nivell” i ha afirmat que es tracta d’”una de les ciutats del món amb millors instal·lacions per practicar aquest esport”. El màxim mandatari de l’atletisme espanyol ha reconegut que “a nivell esportiu, el Míting serà un dels millors de l’any, ja que a més serà una de les darreres opcions que els atletes tinguin per aconseguir la mínima pel Mundial de Daegu i inclús per fer-la de cara als Jocs Olímpics de Londres 2012”. Odriozola també és conscient que gràcies “al llegat deixat pel Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 es poden portar a terme esdeveniments futurs, com el el Campionat del món Júnior d’Atletisme Barcelona 2012 a unes instal·lacions emblemàtiques, modernes i tècnicament perfectes”. El president també ha deixat clar que “Barcelona 2010 va tocar el cor dels afeccionats a l’atletisme de Barcelona i esperem que el dia 22 tornin a l’Estadi Olímpic per gaudir del Míting”. La tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de Barcelona, Maite Fandos, ha reconegut que aquest Míting és “la prova més important d’un dia celebrada a tot l’estat espanyol als darrers tres anys i agraeixo que la RFEA aposti per aquesta competició”. Fandos ha assegurat que per l’Ajuntament de Barcelona és molt important “donar-li força a l’Estadi Olímpic; sabem que se l’ha de donar més sortida a aquesta emblemàtica instal·lació”. La màxima responsable de l’esport municipal també ha assegurat que “s’ha de seguir fent el gran esdeveniment, però sempre ha d’anar acompanyat de la promoció esportiva de base”, com al cas del Campionat del Món Júnior d’Atletisme de l’any vinent, “que ha d’anar unit a una promoció de l’atletisme des dels propis col·legis”. Per la seva banda, Santiago Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, ha volgut elogiar “l’esforç considerable dels organitzadors, que fins i tot als moments difícils posen en marxa la celebració del Míting i que ho fa amb un gran nivell”. El president de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs, ha agraït “la confiança dipositada a l’esport català per aquest Míting, recuperat amb motiu del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 i que durant molts anys no es va poder celebrar”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.