Cronopujada a la Mola

0
426

La Mola és una de les muntanyes més emblemàtiques de les comarques de Tarragona, des d’on es pot disfrutar d’una de les vistes més belles de la contrada. El mar i tota la seva costa amb Mallorca visible els dies més clars, el Montsant, la Mola de Llaberia, les muntanyes de Tivissa i les de Prades, i fins i tot els Ports es poden albirar des de l’aplanat cim de la Mola de Colldejou.| Fontaubella Fondistes, en col.laboració amb l’Ajuntament de la Torre de Fontaubella i amb Tretzesports, han volgut donar-la a conèixer desafinat el seu costat més salvatge: organitzant una cronoescalada per la canal del mig. Pujar per senders empinats pel bell mig del bosc, encarar-se a la tartera i acabar grimpant per la seva característica canal formarà part d’una nova aventura on l’espectacular panorama que s’obre un cop dalt i la baixada relaxada entre un preciós bosc d’alzines serà la principal recompensa que et pots emportar si acceptes el repte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.