4ta edició del “Memorial Julio Alvarez

0
465

En aquesta 4ta edició del “Memorial Julio Alvarez” disputada aquesta tarda-vespre a l’Estadi d’Atletisme de El Congost sota l’organització de Club Atlètic Manresa, i on s’ha reunit a una cinquantena dels millors llançadors catalans, ha tingut dos protagonistes en les figures de la tarragonina BERTA CASTELLS (València TyM) al imposar-se en el concurs de Martell al tirar en el seu segon intent uns esplendits 68,12 metres que signifiquen millor marca espanyola de la present temporada, quedant-se a tant sols 88 centímetres de la minima per participar en el Campionat del Mon de Daegu;| i del seu company d’entrenament, l’atleta junior PEDRO MARTIN CAZALILLA (Playas de Castellón) que ha establert un NOU RÈCORD DE CATALUNYA al llançar fins a uns extraordinaris 74,58 metres , millorant els seus tambè 73,66 centímetres que ell mateix ostentava. Aquest atleta pendrà part la propera setmana en els Campionats d’Europa Juniors que es celebraràn a Tallín (Estonia). Cal tambè destacar la victòria de la barcelonina IRACHE QUINTANAL (Valencia TyM) en el concurs de Pes al tirar fins a 15,45 metres . En l’apartat masculí, el concurs de Pes ha estat guanyat per l’atleta vallesà ALBERT HERRERO (CA Montornés)amb uns destacats 15,17 metres . En el concurs de Javalina, cal destacar la victòria aconseguida per l’atleta navarclí JORDI SANCHEZ (FCB) amb un millor intent de 65,57 metres . Els 68,12 metres de CASTELLS li han servit per endur-se el trofeu a la millor marca femenina del festival segons Taula IAAF . En l’apartat masculí, la millor marca del festival ha estat per l’atleta PEDRO MARTIN CAZALILLA amb aquest nou Rècord de Catalunya Junior de 74,58 metres .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.