4ta edició del “Memorial Julio Alvarez

0
314

En aquesta 4ta edició del “Memorial Julio Alvarez” disputada aquesta tarda-vespre a l’Estadi d’Atletisme de El Congost sota l’organització de Club Atlètic Manresa, i on s’ha reunit a una cinquantena dels millors llançadors catalans, ha tingut dos protagonistes en les figures de la tarragonina BERTA CASTELLS (València TyM) al imposar-se en el concurs de Martell al tirar en el seu segon intent uns esplendits 68,12 metres que signifiquen millor marca espanyola de la present temporada, quedant-se a tant sols 88 centímetres de la minima per participar en el Campionat del Mon de Daegu;| i del seu company d’entrenament, l’atleta junior PEDRO MARTIN CAZALILLA (Playas de Castellón) que ha establert un NOU RÈCORD DE CATALUNYA al llançar fins a uns extraordinaris 74,58 metres , millorant els seus tambè 73,66 centímetres que ell mateix ostentava. Aquest atleta pendrà part la propera setmana en els Campionats d’Europa Juniors que es celebraràn a Tallín (Estonia). Cal tambè destacar la victòria de la barcelonina IRACHE QUINTANAL (Valencia TyM) en el concurs de Pes al tirar fins a 15,45 metres . En l’apartat masculí, el concurs de Pes ha estat guanyat per l’atleta vallesà ALBERT HERRERO (CA Montornés)amb uns destacats 15,17 metres . En el concurs de Javalina, cal destacar la victòria aconseguida per l’atleta navarclí JORDI SANCHEZ (FCB) amb un millor intent de 65,57 metres . Els 68,12 metres de CASTELLS li han servit per endur-se el trofeu a la millor marca femenina del festival segons Taula IAAF . En l’apartat masculí, la millor marca del festival ha estat per l’atleta PEDRO MARTIN CAZALILLA amb aquest nou Rècord de Catalunya Junior de 74,58 metres .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.