AQUEST  PROPER DIVENDRES  DIA 15 , LA MILLA DEL BARRI DE COVADONGA DE SABADELL 

0
426

Dins dels actes de la  Festa Major del barri de Covadonga de la Ciutat de Sabadell , es celebrarà la tradicional milla urbana atlètica   que enguany arriba a la seva dinovena  edició i  al mateix temps serà la 6ª etapa de les Sabadell Run Series  2011 . La milla repetirà  bona part del format dels darrers anys  que tan bona acceptació ha tingut per part dels atletes.La  inscripció es gratuïta i es pot fer a partir de les 8 de  la tarda  del proper divendres 15-7-2011 a  la Torre de l´Aigua ( C/ Pelai Briz)mateix lloc des de on es donarà el tret de sortida a les 9 de la tarda ,  per continuar pel  llarguíssim carrer Covadonga | fins arribar a la meta instal·lada a la Plaça de la  Sardana al costat de Fira Sabadell.Hi haurà dues categories la infantil pels nascut  a partir de l’any 1997 fins el 2010  i la cursa “Open” pels nascuts a partir del 1996 sense límit d’edat per participar.Els primers classificats tindran els habituals pernils i embotits , samarretes pels 100 primers classificats i sorteig d’una panera d’embotits entre tots els participants.La cursa esta organitzada per l’associació de veïns del barri de Covadonga sota la direcció tècnica de la secció atletisme del Club Natació Sabadell i la Joventut Atlètica Sabadell , amb el patrocini habitual  de la botiga local  Vidal papers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.