7a, de la Cursa Popular Festa Major de Torelló

0
412

Des del Club Atlètic Torelló us volem presentar una nova edició, la 17a, de la Cursa Popular Festa Major de Torelló 2011, que tindrà lloc el proper 23 de juliol. És una cursa oberta a tothom, homes i dones, grans i petits. Hi ha categories des de minis fins a veterans. Enguany, com a gran novetat, hem fet un recorregut diferent de les edicions passades, més urbà i cèntric i més atractiu tant pel corredor com per l’espectador. Si us agrada córrer distancies no gaire llargues aquesta és la vostra cursa. I si teniu fills, porteu-los, també podran córrer. Si voleu passar un matí en família, VENIU A TORELLÓ!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.