El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona torna al Estadi Olímpic el 22 de juliol

0
1745

Un any després de la celebració del Campionat d\’Europa d\’Atletisme Barcelona 2010, l\’Estadi Olímpic Lluís Companys acollirà una nova edició del Míting Ciutat de Barcelona d’Atletisme.
Aquesta prova significarà el retorn a la pista sintètica barcelonina d\’alguns dels millors atletes de tot el món i tindrà lloc divendres que ve 22 de juliol a les 19:00h.
El Míting Ciutat de Barcelona, integrat dins de la categoria Premium Meeting de l\’Associació Europea d\’Atletisme, ha estat considerat com la millor reunió atlètica d\’un dia celebrada en territori espanyol en els anys 2008, 2009 i 2010 pels resultats aconseguits pels participants segons el sistema de puntuació de la IAAF i s\’espera que aquest any també siguin nombroses els estels internacionals que acudeixin a competir a Barcelona.| A més, la pista sintètica d\’última generació del Estadi Olímpic –l\’estrena del qual en competició oficial va tenir lloc en el Míting de 2010- pot ser un bon escenari perquè aquells esportistes que encara no tinguin la mínima per al Campionat del Món de Daegu (Corea), que se celebrarà a la fi del mes d\’agost, puguin buscar-la a Barcelona. El Míting Ciutat de Barcelona 2011, que aquest 22 de juliol celebrarà la seva edició número 17, també comptarà amb algunes proves destinades a atletes locals i a esportistes de la categoria Sub-23.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.