La Cursa del Llop

0
436

5ª Etapa – Mitja marató – Pujada a Caro
Sortida: Dia 10, de Tortosa, a les 10:00 h.
Distància: 21,095 km. Circuit: Tortosa, Roquetes, restaurant \”Els Pous de la Neu\”(Caro).
La més emblemàtica de les etapes de la Cursa del Llop, que arriba a la seva 19ena edició. La pujada a Caro és una mitja marató homologada per la FCA i l\’única etapa de la Cursa del Llop on hi ha premis en metàl·lic per als guanyadors de les categories absolutes masculina i femenina. La travessa és molt bonica, amb precioses vistes panoràmiques de la vall de l\’Ebre i del Delta. És la Mitja Marató amb més desnivell de tot el país, amb 1100 metres de desnivell i rampes de fins al 14%. A mesura que es va pujant cap al Parc Natural dels Ports, es van guanyant espectaculars vistes sobre la vall i el Delta de l\’Ebre.| Aquesta prova està inclosa al calendari de curses de fons de la Federació Catalana d\’Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.