CURSA D’ORIENTACIÓ CANBONVILAR

0
2071

La Secció d’ Orientació de la UE Sabadell i, de la UA Terrassa organitzen la Cursa d’ Orientació Canbonvilar, entre Sabadell i Terrassa, al voltant de la zona del Camp de Golf, el proper dia 10 de juliol.
Els Circuits a escollir pels participants són:
C1 Cursa per orientadors experts, C2 Cursa per persones amb nocions d\’orientació, C3 Cursa d\’iniciació juvenil i d\’adults, C4 Cursa d\’iniciació infantil.
| Les inscripcions es poden fer a : A) info@unioatleticaterrassa.cat , o entregar les butlletes personalment a les instal•lacions de la Unió Atletica Terrassa o a la Unió excursionista Sabadell B) Mitjançant els formularis virtuals i enviant el resguard de l\’ingres a canbonvilar.orientacio@gmail.com. Data límit inscripció: dimarts 5 de juliol. Ingressar la inscripció en el núm. de compte 2013 0341 61 0200771709 de Caixa de Catalunya Acceptarem inscripcions a partir del 6 de juliol i també el mateix dia de la cursa però no podrem assegurar la disponibilitat de mapes. Informació: canbonvilar.orientacio@gmail.com QUOTES D\’INSCRIPCIÓ: CATEGORIES (Federats No federats Fora termini ) C1 i C2 8 € 13 € + 3 € C3 (Iniciació adults) 6 € 10 € + 3 € C4 (iniciació infantil) 3 € 6 € + 2 € Familiar(infant + acompanyant) 6 € 10 € + 3 € PROGRAMA 8.30: obertura taula d\’inscripcions i d\’incidències 9.30: primera sortida 12.30: tancament d\’arribades 13.00: lliurament de premis Funcionament de la sortida: minut – 3’ : Es comprova el nom, categoria, la tarja i hora de sortida. minut – 1’ : Comprovació de la categoria del mapa. No es pot mirar. minut – 0 : Sortida Es responsabilitat del corredor comprovar que el mapa sigui el de la seva categoria Tots els orientadors han de lliurar la tarja de control a l’arribada. S’ha de notificar a l’organització, si s’escau, la retirada de la competició. Serveis: Avituallament sòlid i líquid. Fonts: www.unioatleticaterrassa.cat http://canbonvilar.blogspot.com http://ues.orientacio.org/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.