CURSA D’ORIENTACIÓ CANBONVILAR

0
1391

La Secció d’ Orientació de la UE Sabadell i, de la UA Terrassa organitzen la Cursa d’ Orientació Canbonvilar, entre Sabadell i Terrassa, al voltant de la zona del Camp de Golf, el proper dia 10 de juliol.
Els Circuits a escollir pels participants són:
C1 Cursa per orientadors experts, C2 Cursa per persones amb nocions d\’orientació, C3 Cursa d\’iniciació juvenil i d\’adults, C4 Cursa d\’iniciació infantil.
| Les inscripcions es poden fer a : A) info@unioatleticaterrassa.cat , o entregar les butlletes personalment a les instal•lacions de la Unió Atletica Terrassa o a la Unió excursionista Sabadell B) Mitjançant els formularis virtuals i enviant el resguard de l\’ingres a canbonvilar.orientacio@gmail.com. Data límit inscripció: dimarts 5 de juliol. Ingressar la inscripció en el núm. de compte 2013 0341 61 0200771709 de Caixa de Catalunya Acceptarem inscripcions a partir del 6 de juliol i també el mateix dia de la cursa però no podrem assegurar la disponibilitat de mapes. Informació: canbonvilar.orientacio@gmail.com QUOTES D\’INSCRIPCIÓ: CATEGORIES (Federats No federats Fora termini ) C1 i C2 8 € 13 € + 3 € C3 (Iniciació adults) 6 € 10 € + 3 € C4 (iniciació infantil) 3 € 6 € + 2 € Familiar(infant + acompanyant) 6 € 10 € + 3 € PROGRAMA 8.30: obertura taula d\’inscripcions i d\’incidències 9.30: primera sortida 12.30: tancament d\’arribades 13.00: lliurament de premis Funcionament de la sortida: minut – 3’ : Es comprova el nom, categoria, la tarja i hora de sortida. minut – 1’ : Comprovació de la categoria del mapa. No es pot mirar. minut – 0 : Sortida Es responsabilitat del corredor comprovar que el mapa sigui el de la seva categoria Tots els orientadors han de lliurar la tarja de control a l’arribada. S’ha de notificar a l’organització, si s’escau, la retirada de la competició. Serveis: Avituallament sòlid i líquid. Fonts: www.unioatleticaterrassa.cat http://canbonvilar.blogspot.com http://ues.orientacio.org/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.