CURSA / CAMINADA DELS POBLATS IBÈRICS DE CERDANYOLA

0
316

El Cerdanyola Club Hoquei junt amb l\’Associació de Veïns i Amics de Montflorit, organitzen el proper dia 24 de juliol, a partir de les 8.00 hores (a les 9:00 la cursa), la V edició de la CURSA / CAMINADA DELS POBLATS IBÈRICS DE CERDANYOLA, a la piscina municipal de Montflorit (C/ Verge de les Flors, 17-19 Cerdanyola del Vallès) i coincidint amb la Festa Major del barri de Montflorit. Paral·lelament es cel·lebrarà una cursa infantil. | Més informació i inscripcions a: www.atletisme.cerdanyolach.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.