CAMPIONAT DEL MÓN JUVENIL

0
680

10 Atletes Catalans Seleccionats
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà als Campionats del Món Juvenil que se celebraran a Lille (França) del 6 al 10 de juliol. Deu atletes catalans, vuit nois i dues noies participaran en aquest campionat continental.| Els seleccionats són Sergi Torres (ISS-L’H) als 400 metres, Marc Alcalà (FCB) als 1.500 metres, Artur Bossy (CA Montornès) als 3.000 metres, Jonathan Romeo (CA Lloret-LS) als 2.000 m obstacles, Marc Vela (FCB) en salt amb perxa, Albert Raga (CA Mollet) en triple salt, Aitor Llevot (CA Laietània) en martell i Sergio Acera (CA Nou Barris) que participarà en salt de llargada i el relleu. En noies participaran Clara Amat (AAC) en salt amb perxa i Ariadna Ramos (CA Igualada) que realitzarà el triple salt i la prova de relleus.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.