CAMPIONAT DEL MÓN JUVENIL

0
334

10 Atletes Catalans Seleccionats
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà als Campionats del Món Juvenil que se celebraran a Lille (França) del 6 al 10 de juliol. Deu atletes catalans, vuit nois i dues noies participaran en aquest campionat continental.| Els seleccionats són Sergi Torres (ISS-L’H) als 400 metres, Marc Alcalà (FCB) als 1.500 metres, Artur Bossy (CA Montornès) als 3.000 metres, Jonathan Romeo (CA Lloret-LS) als 2.000 m obstacles, Marc Vela (FCB) en salt amb perxa, Albert Raga (CA Mollet) en triple salt, Aitor Llevot (CA Laietània) en martell i Sergio Acera (CA Nou Barris) que participarà en salt de llargada i el relleu. En noies participaran Clara Amat (AAC) en salt amb perxa i Ariadna Ramos (CA Igualada) que realitzarà el triple salt i la prova de relleus.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.