300 persones participen a la XII Cursa Ciutat de Barberà

0
417

Jaume Domingo i Sandra Sànchez guanyen la XXII Cursa Ciutat de Barberà
XII Cursa Ciutat de Barberà – Sobre un nou recorregut de 5km el dissabte de Festa Major per la tarda 300 atletes van participar a la XII edició de la Cursa Ciutat de Barberà, organitzada per la UA Barberà i que enguany donava part dels diners recaptats amb la inscripció a l’entitat local Corazón de León de suport a famílies amb nens amb càncer.| Tot i la forta calor la prova es va desenvolupar sense incidents i el grup capdavanter va completar el circuit a bon ritme. Els tres primers atletes classificats, tots ells del California Sports, van ser Jaume Domingo, Ricardo Mera i Bartolomé Serrano. Els primers atletes de la UA Barberà van ser David Gallego, 5è; Juan Ramon Marmolejo, 6è i Mohamed Kamal, 9è. En categoria femenina les tres primeres classificades van ser Sandra Sànchez (California Sports), Judit Bellido i Mari Carmen Molina (Cornellà At). A més dels guardons als millors atletes de la general també es van repartir trofeus entre els guanyadors per categories, sent premiats els locals Daniel Rivero i Alícia Pou que igual que Laura Pou, Simon Lázaro o Mohamed Chelbat van completar una gran cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.