300 persones participen a la XII Cursa Ciutat de Barberà

0
307

Jaume Domingo i Sandra Sànchez guanyen la XXII Cursa Ciutat de Barberà
XII Cursa Ciutat de Barberà – Sobre un nou recorregut de 5km el dissabte de Festa Major per la tarda 300 atletes van participar a la XII edició de la Cursa Ciutat de Barberà, organitzada per la UA Barberà i que enguany donava part dels diners recaptats amb la inscripció a l’entitat local Corazón de León de suport a famílies amb nens amb càncer.| Tot i la forta calor la prova es va desenvolupar sense incidents i el grup capdavanter va completar el circuit a bon ritme. Els tres primers atletes classificats, tots ells del California Sports, van ser Jaume Domingo, Ricardo Mera i Bartolomé Serrano. Els primers atletes de la UA Barberà van ser David Gallego, 5è; Juan Ramon Marmolejo, 6è i Mohamed Kamal, 9è. En categoria femenina les tres primeres classificades van ser Sandra Sànchez (California Sports), Judit Bellido i Mari Carmen Molina (Cornellà At). A més dels guardons als millors atletes de la general també es van repartir trofeus entre els guanyadors per categories, sent premiats els locals Daniel Rivero i Alícia Pou que igual que Laura Pou, Simon Lázaro o Mohamed Chelbat van completar una gran cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.