Èxit d\’inscripció a la 3a milla de Festa Major de Rubí

0
320

La inscripció a la 3a Milla de Festa Major de Rubí s\’ha tancat després de superar els 500 atletes. D\’aquesta manera se supera els 426 inscrits de l\’edició anterior consolidant una de les Milles més populars del nostre calendari. El proper Diumenge 3 de juliol a la Rambleta Joan Miró de Rubí es donarà la sortida de la primera cursa a les 10\’30 hores. Després de les 8 curses programades s\’efectuarà el lliurament de premis i el tradicional sorteig de pernils del Mercat de Rubí i diversos regals dels nostres patrocinadors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.