Míting Internacional D\’Atletisme Ciutat de Barcelona

0
420

Després de la recuperació el 2008 del Míting d\’Atletisme Ciutat de Barcelona, que no s\’havia disputat des del 2000, l\’edició d\’aquest any, la dissetena, té una transcendència més gran al convertir-se en un dels últims tests de cara al Campionat del món de Daegu (Corea).
Aquesta reunió confirma la recuperació d\’aquesta reunió d\’atletisme i la voluntat expressada al seu dia per les institucions públiques barcelonines de tornar a comptar amb un esdeveniment que porta el nom de Barcelona i es disputa en una de les infraestructures esportives de referència de la ciutat. La reunió oferirà sense cap mena de dubte un altre gran espectacle esportiu que servirà per il·lusionar encara més als aficionats catalans, sempre exigents i amb molt bona preparació.| El míting torna a estar inclòs en el grup de reunions internacionals de l\’Associació Europea d\’Atletisme denominat Premium Meeting, el de més categoria dins de l\’atletisme europeu. Són 8 en total.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.